Повезане вести
'Више нисам сама': Жене које су одлучиле да заједно проживе позне године
BBC News пре 1 дан
Жене са различитих крајева света окренуле су се специфичном начину живота и становања како би избегле самоћу. „Није да не волим мушкарце“, каже Пет Дан, која је у познијим годинама изабрала да живи у искључиво женској заједници… »
‘Више нисам сама’: Жене које су одлучиле да заједно проживе позне године
Данас пре 1 дан
„Није да не волим мушкарце“, каже Пет Дан, која је у познијим годинама изабрала да живи у искључиво женској заједници у Онтарију, у Канади. „Али желим властито племе. Желим моје пријатељице око мене. И ону врсту подршке коју… »
НИН пре 1 дан
"Није да не волим мушкарце", каже Пет Дан, која је у познијим годинама изабрала да живи у искључиво женској заједници у Онтарију, у Канади. "Али желим властито племе. Желим моје пријатељице око мене. И ону врсту подршке коју… »
Радио 021 пре 1 дан
Жене са различитих крајева света окренуле су се специфичном начину живота и становања како би избегле самоћу. Фиордалисо виа Гетти Имагес „Није да не волим мушкарце“, каже Пет Дан, која је у познијим годинама изабрала да живи у… »
‘Више нисам сама’: Жене које су одлучиле да заједно проживе позне године
Јужне вести пре 1 дан
Фиордалисо виа Гетти Имагес „Није да не волим мушкарце“, каже Пет Дан, која је у познијим годинама изабрала да живи у искључиво женској заједници у Онтарију, у Канади. „Али желим властито племе. Желим моје пријатељице око мене… »
Вести дана »
Краљ Чарлс у посети САД: Данас разговора са Трампом и обраћа се Конгресу
Недељник пре 29 минутајош 20 повезаних
Током дана топло, понегде са кишом: Какво ће бити време до краја дана
НИН пре 33 минутајош 21 повезана
Ђорић о пуцњави у Вашингтону: Усамљени вукови никада нису сами – иза њих често стоје структуре
РТС пре 59 минутајош 17 повезаних