Povezane vesti

'Više nisam sama': Žene koje su odlučile da zajedno prožive pozne godine

BBC News pre 25 dana
Žene sa različitih krajeva sveta okrenule su se specifičnom načinu života i stanovanja kako bi izbegle samoću. „Nije da ne volim muškarce“, kaže Pet Dan, koja je u poznijim godinama izabrala da živi u isključivo ženskoj zajednici u Ontariju, u Kanadi… »

Radio 021 pre 25 dana
Žene sa različitih krajeva sveta okrenule su se specifičnom načinu života i stanovanja kako bi izbegle samoću. Fiordaliso via Getty Images „Nije da ne volim muškarce“, kaže Pet Dan, koja je u poznijim godinama izabrala da živi u isključivo ženskoj… »
‘Više nisam sama’: Žene koje su odlučile da zajedno prožive pozne godine

Južne vesti pre 25 dana
Fiordaliso via Getty Images „Nije da ne volim muškarce“, kaže Pet Dan, koja je u poznijim godinama izabrala da živi u isključivo ženskoj zajednici u Ontariju, u Kanadi. „Ali želim vlastito pleme. Želim moje prijateljice oko mene. I onu vrstu podrške koju… »

Danas pre 25 dana
„Nije da ne volim muškarce“, kaže Pet Dan, koja je u poznijim godinama izabrala da živi u isključivo ženskoj zajednici u Ontariju, u Kanadi. „Ali želim vlastito pleme. Želim moje prijateljice oko mene. I onu vrstu podrške koju žene pružaju drugim ženama… »

NIN pre 25 dana
"Nije da ne volim muškarce", kaže Pet Dan, koja je u poznijim godinama izabrala da živi u isključivo ženskoj zajednici u Ontariju, u Kanadi. "Ali želim vlastito pleme. Želim moje prijateljice oko mene. I onu vrstu podrške koju žene pružaju drugim ženama… »

Vesti dana »