Повезане вести

'Више нисам сама': Жене које су одлучиле да заједно проживе позне године

BBC News пре 1 дан
Жене са различитих крајева света окренуле су се специфичном начину живота и становања како би избегле самоћу. „Није да не волим мушкарце“, каже Пет Дан, која је у познијим годинама изабрала да живи у искључиво женској заједници… »
‘Више нисам сама’: Жене које су одлучиле да заједно проживе позне године

Данас пре 1 дан
„Није да не волим мушкарце“, каже Пет Дан, која је у познијим годинама изабрала да живи у искључиво женској заједници у Онтарију, у Канади. „Али желим властито племе. Желим моје пријатељице око мене. И ону врсту подршке коју… »

НИН пре 1 дан
"Није да не волим мушкарце", каже Пет Дан, која је у познијим годинама изабрала да живи у искључиво женској заједници у Онтарију, у Канади. "Али желим властито племе. Желим моје пријатељице око мене. И ону врсту подршке коју… »

Радио 021 пре 1 дан
Жене са различитих крајева света окренуле су се специфичном начину живота и становања како би избегле самоћу. Фиордалисо виа Гетти Имагес „Није да не волим мушкарце“, каже Пет Дан, која је у познијим годинама изабрала да живи у… »

Јужне вести пре 1 дан
Фиордалисо виа Гетти Имагес „Није да не волим мушкарце“, каже Пет Дан, која је у познијим годинама изабрала да живи у искључиво женској заједници у Онтарију, у Канади. „Али желим властито племе. Желим моје пријатељице око мене… »

Вести дана »