Povezane vesti
'Više nisam sama': Žene koje su odlučile da zajedno prožive pozne godine
BBC News pre 25 dana
Žene sa različitih krajeva sveta okrenule su se specifičnom načinu života i stanovanja kako bi izbegle samoću. „Nije da ne volim muškarce“, kaže Pet Dan, koja je u poznijim godinama izabrala da živi u isključivo ženskoj zajednici u Ontariju, u Kanadi… »
Radio 021 pre 25 dana
Žene sa različitih krajeva sveta okrenule su se specifičnom načinu života i stanovanja kako bi izbegle samoću. Fiordaliso via Getty Images „Nije da ne volim muškarce“, kaže Pet Dan, koja je u poznijim godinama izabrala da živi u isključivo ženskoj… »
‘Više nisam sama’: Žene koje su odlučile da zajedno prožive pozne godine
Južne vesti pre 25 dana
Fiordaliso via Getty Images „Nije da ne volim muškarce“, kaže Pet Dan, koja je u poznijim godinama izabrala da živi u isključivo ženskoj zajednici u Ontariju, u Kanadi. „Ali želim vlastito pleme. Želim moje prijateljice oko mene. I onu vrstu podrške koju… »
‘Više nisam sama’: Žene koje su odlučile da zajedno prožive pozne godine
Danas pre 25 dana
„Nije da ne volim muškarce“, kaže Pet Dan, koja je u poznijim godinama izabrala da živi u isključivo ženskoj zajednici u Ontariju, u Kanadi. „Ali želim vlastito pleme. Želim moje prijateljice oko mene. I onu vrstu podrške koju žene pružaju drugim ženama… »
NIN pre 25 dana
"Nije da ne volim muškarce", kaže Pet Dan, koja je u poznijim godinama izabrala da živi u isključivo ženskoj zajednici u Ontariju, u Kanadi. "Ali želim vlastito pleme. Želim moje prijateljice oko mene. I onu vrstu podrške koju žene pružaju drugim ženama… »
Vesti dana »
Eksplozija u postrojenju MOL-a u Mađarskoj: Jedna osoba poginula, sedmoro povređenih /foto/
Sputnik pre 44 minutajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza za petak 22. maj 2026: Danas promenljivo oblačno sa kišom, temperatura do 26
Radio sto plus pre 49 minutajoš 27 povezanih
Hapšenje u Boru, Beogradu i Zlotu zbog zloupotrebe položaja: sumnja se da su uhapšeni učestvovali u malverzacijama u organizaciji događaja
Blic pre 40 minutajoš 25 povezanih
Zbog skandala na koncertu Rikija Martina reagovala policija: Traga se za počiniocima, deo uređaja nađen kod bine
Mondo pre 34 minutajoš 18 povezanih
Hitna pomoć: Muškarac teško povređen u udesu kod Bubanj potoka
Radio sto plus pre 20 minutajoš 14 povezanih