Повезане вести
Помирили се Анђела и Гастоз: "Родиће ми децу, она је жена мог живота" - објавио снимак, она не скида осмех
Блиц пре 1 дан
Гастоз је на Инстаграму поделио вест о помирењу и истакао да је Анђела 'жена његовог живота'. Она је демантовала гласине о тајној вези са Гастозом и истакла лични развој током ријалитија. Ненад Маринковић Гастоз, победник… »
"Родиће ми децу": Помирили се Гастоз и Анђела, на његовом профилу освануо снимак, шокирао оним што је поручио
Мондо пре 1 дан
Ненад Маринковић Гастоз, победник "Елите 8", поново је узбуркао јавност снимком који је објавио на Инстаграму са Анђелом Ђуричић. Подсетите се како су некад изгледали: Иако су пре неколико месеци ставили тачку на своју везу, чини… »
"Родиће ми децу"! Помирили се Гастоз и Анђела! Снимак шокирао читаву нацију
Курир пре 1 дан
Ненад Маринковић Гастоз, победник " Елите 8", поново је узбуркао јавност снимком који је објавио на Инстаграму са Анђелом Ђуричић. Иако су пре неколико месеци ставили тачку на своју везу, чини се да су одлучили да љубави пруже… »
"Родиће ми..." Помирили се Гастоз и Анђела, снимљени како се љубе! Он поделио радосну вест са свима
Телеграф пре 1 дан
Победник "Елите 8", Ненад Маринковић Гастоз, поново је узбуркао јавност снимком који је објавио на Инстаграму са Анђелом Ђуричић. Иако су пре неколико месеци ставили тачку на своју романсу, чини се да су одлучили да љубави пруже… »
Вести дана »
Сви су га отписали, а онда... Никола Јокић послао поруку пред меч одлуке која је заледила Америку
Вечерње новости пре 14 минутајош 78 повезаних
Краљ Чарлс ИИИ у посети САД, данас званични разговор са Трампом и обраћање Конгресу
Бета пре 9 минутајош 20 повезаних
Трампови поново траже отпуштање комичара Џимија Кимела после морбидног вица о Меланији
Бета пре 19 минутајош 17 повезаних