Povezane vesti
Lalatović najavio odlazak: "Novi Pazar nema tim za Evropu, Napredak ima veći budžet"
Sportske.net 26.04.2026
Trener fudbalera Novog Pazara Nenad Lalatović po svemu sudećui neće uspeti da ponovi uspeh ove sezone svoga prethodnika Vladimira Gaćinovića i izvede klub na međunarodnu scenu, što će izvesno kumovati rastanku posle svega nekoliko meseci. U veoma… »
Lalatović šokirao Srbiju: „Šanse da odem su 50:50, ali sam bliži odlasku“!
Hot sport 26.04.2026
Istakao šta mora da se promeni da bi ostao! Fudbaleri Novog Pazara i Čukaričkog remizirali su rezultatom 2:2 u okviru trećeg kola plej-ofa Mozzart Bet Superlige Srbije, a nakon meča pred novinare je izašao trener domaćih Nenad Lalatović, koji je govorio… »
Nenad Lalatović ide iz Pazara
B92 26.04.2026
Nenad Lalatović mogao bi da napusti Novi Pazar na kraju sezone. Plavo-beli su u nedelju remizirali sa Čukaričkim 2:2 i smanjili šanse za Evropu. "Imam bronhitis, kašljem i prehlađen sam. Razboleo sam se, vidite kakav mi je glas. Nisam hteo da dolazim na… »
Nenad Lalatović najavio odlazak iz Novog Pazara: "Mislim da nećemo nastaviti saradnju, imam ponuda, traže me"
Telegraf 26.04.2026
Trener Novog Pazara Nenad Lalatović sve je bliži odlasku iz kluba, a nakon remija protiv Čukaričkog bez zadrške je govorio o stanju u ekipi, rezultatima, ali i svojoj budućnosti. Kako stvari stoje, teško da će uspeti da ponovi uspeh svog prethodnika… »
Lalatović šokirao sve u Novom Pazaru: Bliži sam odlasku, iskreno vam kažem
Mondo 26.04.2026
Trener Novog Pazara Nenad Lalatović (48) rekao je posle remija protiv Čukaričkog (2:2) i kraja evropskog sna svog tima da je bliži odlasku ili ostanku. "Ovaj tim nije pravljen za Evropu. Ako budem ostao trener, mora da se napravi tim za Evropu, ili neću… »
Da li je moguće? Zašto? Nenad Lalatović ponovo šokirao Srbiju!
Kurir 26.04.2026
Trener Novog Pazara Nenad Lalatović ponovo je šokirao Srbiju... On je progovorio o svom mogućem odlasku iz Pazara, iako je prethod o preporodio tim: - Navijači treba da budu nezadovoljni, nezadovoljan sam i ja. Svaka čast onima što su prešli silne… »
Vesti dana »
Aleksić: Ko je štitio Milića i zašto nema izveštaja o njegovom radu?
Pravda pre 3 satajoš 36 povezanih
Manjinski akcionari o najavljenoj prodaji Vijesti: "Transakcija ne može biti završena, ono što je United Group najavila je lažni svršen čin"
Nova pre 40 minutajoš 31 povezana
Vasiljević na Odboru potvrdio da se srušio helikopter MUP Srbije: Povređena su dva pilota, istražuje se uzrok
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 43 povezane
Milić: Čačani danas dobijaju tehničku vodu; Iz robnih rezervi 330.000 flašica od pola litre za Moravički okrug
RTV pre 2 satajoš 41 povezana