Povezane vesti

Zorica ponovo udarila na Milenu! Tvrdi da Janjuš nije otkrio kompletnu istinu o njihovoj aferi: Još nije ispričano sve do kraja…

Zorica ponovo udarila na Milenu! Tvrdi da Janjuš nije otkrio kompletnu istinu o njihovoj aferi: Još nije ispričano sve do kraja…

Kurir pre 25 dana
Pevačica Zorica Marković prokomentarisala je odnos Marka Janjuševića Janjuša i Milene Kačavende. Zorica je otkrila da je znala da su ona i Janjuš bili zajedno. - Znala sam, naravno. Videla sam da je Janjuš pucao na njeno ponašanje. Ja sam samo čekala to… »
Pevačica progovorila o aferi Janjuša i Kačavende: "Nije sve ispričao", otkrila i koja saznanja ima o njenom odnosu sa Anđelom…

Pevačica progovorila o aferi Janjuša i Kačavende: "Nije sve ispričao", otkrila i koja saznanja ima o njenom odnosu sa Anđelom…

Blic pre 25 dana
Istakla je da Janjuš i Anđelo nisu otkrili sve detalje o svom odnosu sa Milenom, a da su i drugi iz njihove okoline pričali o tome. Naglasila je da je između Anđela i Milene skoro došlo do nečega konkretnog. Pevačica Zorica Marković prokomentarisala je… »

Vesti dana »