Povezane vesti

"Imao sam nekih problema zbog toga": Posle decenija ćutanja Bajaga otkrio istinu o početku karijere

"Imao sam nekih problema zbog toga": Posle decenija ćutanja Bajaga otkrio istinu o početku karijere

Mondo pre 13 dana
Momčilo Bajagić Bajaga ostavio je snažan pečat na domaćoj muzičkoj sceni. Muzikom je počeo da se bavi još kao četrnaestogodišnjak, a već sa osamnaest godina pridružio se bendu Riblja čorba. Nakon izlaska iz tog sastava, osnovao je sopstvenu grupu, sa… »
"Brzo sam postao poznat i imao sam nekih problema": Bajaga iskreno o muzičkim počecima i roditeljima

"Brzo sam postao poznat i imao sam nekih problema": Bajaga iskreno o muzičkim počecima i roditeljima

Nova pre 13 dana
Momčilo Bajagić Bajaga već nekoliko decenija je jedan od najupešnijih muzičara sa ovih prostora, ali je uvek vešto izbegavao da govori o svom privatnom životu. Bajaga je sa svega 18 godina postao deo "Riblje čorbe", a potom 1984. osnovao svoj bend sa… »
"Brzo sam postao poznat, imao sam nekih problema" Bajaga o roditeljima, čestim selidbama i vrtoglavom uspehu: Ljudi se…

"Brzo sam postao poznat, imao sam nekih problema" Bajaga o roditeljima, čestim selidbama i vrtoglavom uspehu: Ljudi se…

Kurir pre 13 dana
Momčilo Bajagić Bajaga ostavio je dubok trag na domaćoj muzičkoj sceni. Bajaga je muzikom počeo da se bavi sa svega 14 godina, a sa 18 godina postao je član Riblje čorbe. Nakon što je napustio pomenuti bend, Bajagić je osnovao svoju grupu, a njihov prvi… »

Vesti dana »