Повезане вести
Јасикевичијус открио шта га излуђује! Изнервира се када чује ту причу: "Не можеш да причаш о себи и не можеш да говориш о..."…
Курир пре 22 сата
Тренер Фенербахчеа Шарунас Јасикевичијус говорио је о дебати која се води о најбољегм играчу свих времена. Истакао је да је отишла у правцу који му се не допада. Шарас је током играчке каријерее освојио четири европске титуле у… »
Јасикевичијус: "Прича о најбољем икада ме нервира"
Спортске.нет пре 23 сата
Тренер Фенербахчеа Шарунас Јасикевичијус говорио је о дебати која се води о најбољегм играчу свих времена. Истакао је да је отишла у правцу који му се не допада. Шарас је током играчке каријерее освојио четири европске титуле у… »
Јасикевичијус загрмео: "Не можеш бити најбољи свих времена ако ниси освојио бар три Евролиге"
Телеграф пре 24 сата
Поново су се појавиле приче о најбољем играчу Евролиге икада, а Шарунас Јасикевичијус имао је занимљиве опаске. Тренер Фенербахчеа је у изјави за "Еурохоопс" говорио о разним темама, између осталог и о "најбољем свих времена"… »
Шарас: ГОАТ Евролиге? Нервира ме то, не може без бар три титуле
Спорт клуб пре 1 дан
Тренер кошаркаша Фенербахчеа изјавио је за Јурохупс да се не слаже са аргументима бројних других играча, који често своје име "гурају" у дебати о најбољем кошаркашу у историји Евролиге. Иза Јасикевичиуса је и богата играчка… »
Јасикевичус: "Ко је ГОАТ у Евролиги? Нервира ме то"
Б92 пре 1 дан
Тренер Фенербахчеа Шарунас Јасикевичус без задршке је говорио о све чешћим расправама о најбољем кошаркашу у историји Евролиге, поручивши да му таква полемика - нарочито када играчи сами себе истичу - све мање прија. Литвански… »
Вести дана »
Гардисти, чај и пчеле: Прва званична посета британског краљевског пара Америци
BBC News пре 56 минутајош 25 повезаних
Трампови поново траже отпуштање комичара Џимија Кимела после морбидног вица о Меланији
Бета пре 1 сатјош 20 повезаних
Аракчи у Русији: САД ометају напредак у дипломатском решавању сукоба са Ираном
НИН пре 2 сатајош 20 повезаних