Povezane vesti

Jasikevičijus otkrio šta ga izluđuje! Iznervira se kada čuje tu priču: "Ne možeš da pričaš o sebi i ne možeš da govoriš o..."…

Jasikevičijus otkrio šta ga izluđuje! Iznervira se kada čuje tu priču: "Ne možeš da pričaš o sebi i ne možeš da govoriš o..."…

Kurir pre 27 dana
Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus govorio je o debati koja se vodi o najboljegm igraču svih vremena. Istakao je da je otišla u pravcu koji mu se ne dopada. Šaras je tokom igračke karijeree osvojio četiri evropske titule u tri različita kluba. "Ova… »
Jasikevičijus: "Priča o najboljem ikada me nervira"

Jasikevičijus: "Priča o najboljem ikada me nervira"

Sportske.net pre 27 dana
Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičijus govorio je o debati koja se vodi o najboljegm igraču svih vremena. Istakao je da je otišla u pravcu koji mu se ne dopada. Šaras je tokom igračke karijeree osvojio četiri evropske titule u tri različita kluba. "Ova… »
Jasikevičijus zagrmeo: "Ne možeš biti najbolji svih vremena ako nisi osvojio bar tri Evrolige"

Jasikevičijus zagrmeo: "Ne možeš biti najbolji svih vremena ako nisi osvojio bar tri Evrolige"

Telegraf pre 27 dana
Ponovo su se pojavile priče o najboljem igraču Evrolige ikada, a Šarunas Jasikevičijus imao je zanimljive opaske. Trener Fenerbahčea je u izjavi za "Eurohoops" govorio o raznim temama, između ostalog i o "najboljem svih vremena": - Cela ova priča o… »
Šaras: GOAT Evrolige? Nervira me to, ne može bez bar tri titule

Šaras: GOAT Evrolige? Nervira me to, ne može bez bar tri titule

Sport klub pre 27 dana
Trener košarkaša Fenerbahčea izjavio je za Jurohups da se ne slaže sa argumentima brojnih drugih igrača, koji često svoje ime "guraju" u debati o najboljem košarkašu u istoriji Evrolige. Iza Jasikevičiusa je i bogata igračka karijera. Litvanac je ukupno… »
Jasikevičus: "Ko je GOAT u Evroligi? Nervira me to"

Jasikevičus: "Ko je GOAT u Evroligi? Nervira me to"

B92 pre 27 dana
Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičus bez zadrške je govorio o sve češćim raspravama o najboljem košarkašu u istoriji Evrolige, poručivši da mu takva polemika - naročito kada igrači sami sebe ističu - sve manje prija. Litvanski stručnjak, koji iza sebe… »

Vesti dana »