Povezane vesti

"Doručkujem jedno jaje, a za ručak 10 ćevapa", Marko Kon otkrio kako je za nekoliko meseci smršao 45 kilograma

"Doručkujem jedno jaje, a za ručak 10 ćevapa", Marko Kon otkrio kako je za nekoliko meseci smršao 45 kilograma

Telegraf pre 20 dana
Razbio mit o pravilima ishrane. Kada se suočite sa ozbiljnim zdravstvenim problemom, mnoge stvari koje ste do tada odlagali odjednom postaju prioritet. Upravo to se dogodilo i muzičaru Marku Konu, koji je zbog dijagnoze odlučio da napravi drastičan… »
Marko Kon jeo jedno jaje za doručak i smršao 45 kg: "U jednom trenutku sam imao 156 kilograma"

Marko Kon jeo jedno jaje za doručak i smršao 45 kg: "U jednom trenutku sam imao 156 kilograma"

Blic pre 19 dana
Zbog lošeg zdravstvenog stanja počeo je strogu dijetu bez ugljenih hidrata, smanjujući porcije i birajući povrće i meso. Prema njegovom režimu, jeo je češće u malim količinama, izbegavajući hleb, luk, papriku, šargarepu i paradajz. Pevač Marko Kon… »
Surova formula Marka Kona koja je istopila 45 kg: "Doručak mi je jedno jaje"

Surova formula Marka Kona koja je istopila 45 kg: "Doručak mi je jedno jaje"

Mondo pre 19 dana
Transformacije poznatih ličnosti često tretiramo kao estetski podvig, ali u slučaju muzičara Marka Kona, gubitak od 45 kilograma bio je mnogo više od težnje za boljim fizičkim izgledom. To je bila borba za zdravlje. Suočen sa dijagnozom koja je zahtevala… »

Vesti dana »