Povezane vesti
Grupa Lavina objavila simfonijsku verziju pesme „Kraj mene“
Danas pre 14 dana
Reč je o drugom spotu grupe Lavina iz evrovizijskog ciklusa ALBM (A Little Bit More). Prethodno je objavljena verzija pesme na engleskom jeziku. Uskoro nas očekuje i poslednji spot iz ove serije – obrada evrovizijskog hita. U snimanju muzike i spota… »
Grupa Lavina ponovo oduševila publiku: Poslušajte simfonijsku verziju pesme "Kraj mene" (video)
Euronews pre 14 dana
Grupa Lavina koja ove godine predstavlja Srbiju na takmičenju za Pesmu Evrovizije objavila je još jednu verziju pesme "Kraj mene", a ovog puta je reč o simfonijskoj verziji. Prethodne je Lavina objavila pesmu i na engleskom jeziku. Spot za simfonijsku… »
Objavljena simfonijska verzija pesme "Kraj mene" grupe "Lavina"
N1 Info pre 14 dana
Reč je o drugom spotu grupe „Lavina” iz evrovizijskog ciklusa ALBM (A Little Bit More). Prethodno je objavljena verzija pesme na engleskom jeziku. Uskoro nas očekuje i poslednji spot iz ove serije – obrada evrovizijskog hita. U novoj verziji pesme Kraj… »
Vesti dana »
Bronzana medalja za Aleksandru Perišić na Evropskom prvenstvu u Minhenu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Modi pozvao građane na godinu dana bez kupovine zlata: Mera bi mogla da uzdrma milijardersku industriju i pogodi milione radnih mesta
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Makron otišao na turneju u Afriku, pa uradio nešto čemu su se svi najmanje nadali
Blic pre 2 satajoš 1 povezana