Povezane vesti
Grupa Lavina ponovo oduševila publiku: Poslušajte simfonijsku verziju pesme "Kraj mene" (video)
Euronews 27.04.2026
Grupa Lavina koja ove godine predstavlja Srbiju na takmičenju za Pesmu Evrovizije objavila je još jednu verziju pesme "Kraj mene", a ovog puta je reč o simfonijskoj verziji. Prethodne je Lavina objavila pesmu i na engleskom jeziku. Spot za simfonijsku… »
Grupa Lavina objavila simfonijsku verziju pesme „Kraj mene“
Danas 27.04.2026
Reč je o drugom spotu grupe Lavina iz evrovizijskog ciklusa ALBM (A Little Bit More). Prethodno je objavljena verzija pesme na engleskom jeziku. Uskoro nas očekuje i poslednji spot iz ove serije – obrada evrovizijskog hita. U snimanju muzike i spota… »
Objavljena simfonijska verzija pesme "Kraj mene" grupe "Lavina"
N1 Info 27.04.2026
Reč je o drugom spotu grupe „Lavina” iz evrovizijskog ciklusa ALBM (A Little Bit More). Prethodno je objavljena verzija pesme na engleskom jeziku. Uskoro nas očekuje i poslednji spot iz ove serije – obrada evrovizijskog hita. U novoj verziji pesme Kraj… »
Vesti dana »
Sukobi u Libanu nastavljeni uprkos američkom planu o delimičnom prekidu vatre
Danas pre 3 satajoš 29 povezanih
Građanima će stizati hitna upozorenja jedan do dva časa unapred! RHMZ objavio kada tačno stiže opasno nevreme
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih
MUP: Otežan saobraćaj za teretna vozila na granici sa Hrvatskom zbog novog sistema
RTV pre 1 satjoš 21 povezana