Povezane vesti

Sinera pitali da li može da se poredi sa Đokovićem! Njegov odgovor je sve iznenadio: "Ja sam tek na početku..."

Sinera pitali da li može da se poredi sa Đokovićem! Njegov odgovor je sve iznenadio: "Ja sam tek na početku..."

Kurir pre 19 dana
Janik Siner nastavlja dominaciju na Mastersima, upisavši u Madridu svoju 24. pobedu u nizu. Iako su ove brojke neverovatne, najbolji teniser sveta ostaje čvrsto na zemlji i ne želi da se stavlja u isti koš sa legendama ovog sporta. Na pitanje da li je… »
Siner: "Ne mogu da se poredim sa Đokovićem"

Siner: "Ne mogu da se poredim sa Đokovićem"

B92 pre 19 dana
Serija pobeda Janika Sinera na masters turnirima nastavlja da raste - u Madridu je stigao do 24. uzastopnog trijumfa, ali uprkos impresivnim brojkama, prvi reket sveta odbija da se upoređuje sa velikanima koje mnogi smatraju nedodirljivim. Na pitanje da… »
Sinera upitali da li već može da se poredi sa Đokovićem, Federerom i Nadalom: Odgovor je rekao dosta toga

Sinera upitali da li već može da se poredi sa Đokovićem, Federerom i Nadalom: Odgovor je rekao dosta toga

Telegraf pre 19 dana
Nakon što je u Madridu došao i do 24 uzastopne pobede na Mastersima, Janik Siner je upitan da li već može da uđe u debatu sa Novakom Đokovićem, Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom, ali je Italijan imao zaista prizeman odgovor koji je ukazao na veličinu… »

Vesti dana »