Povezane vesti
"Videla sam tamu sveta, glupost, zlobu", Brižit Makron brutalno iskrena: Ponekad mi je teško da vidim plavo nebo
Večernje novosti pre 2 dana
BRIŽIT Makron, supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona, priznala je da ju je vreme koje provodi kao prva dama Francuske učinilo tužnijom i ciničnijom. Foto: Profimedia/Patrick KOVARIK / AFP Sedamdesettrogodišnja bivša nastavnica drame rekla je da… »
"Videla sam tamu sveta i zlobu, teško mi je..." Brižit Makron surovo iskrena o svom životu: Prva dama ogolila dušu, jednu…
Kurir pre 2 dana
Brižit Makron, supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona, priznala je da ju je vreme koje provodi kao prva dama Francuske učinilo tužnijom i ciničnijom. Sedamdesettrogodišnja bivša nastavnica drame rekla je da ju je skoro decenija provedena na… »
"Teško mi je, videla sam tamnu stranu sveta": Brižit Makron otvorila dušu o životu sa Emanuelom u Jelisejskoj palati: "To…
Blic pre 2 dana
Makronova supruga redovno piše dnevnik koji nikome nije pokazala, dok predsednik Emanuel Makron najavljuje povlačenje iz politike nakon isteka mandata Tokom mandata, Brižit Makron bila je meta teorija zavere i sajber-uznemiravanja, što je negativno… »
Prva dama Francuske otkrila mračnu stranu Jelisejske palate: "Teško mi je"
NIN pre 2 dana
Supruga francuskog predsednika Brižit Makron izjavila je da je gotovo decenija provedena u Jelisejskoj palati učinila tužnijom i pesimističnijom, navodeći da je tokom tog perioda videla tamnu stranu sveta, glupost i zlobu. U intervjuu za francuski list… »
"Imala sam normalan život, a onda sam videla tamu": Ispovest Brižit Makron o ulozi prve dame "zapalila" javnost
Mondo pre 2 dana
U intervjuu za La Tribin Dimanš Brižit Makron je uporedila svoj život pre i posle ulaska u Jelisejsku palatu. Brižit Makron, supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona, u retkom i izuzetno iskrenom intervjuu priznala je da ju je deset godina u ulozi… »
Brižit Makron postala pesimista nakon decenije u Jelisejskoj palati: Videla sam glupost i zlobu sveta
Euronews pre 2 dana
Supruga francuskog predsednika Brižit Makron izjavila je da je gotovo decenija provedena u Jelisejskoj palati učinila tužnijom i pesimističnijom, navodeći da je tokom tog perioda videla tamnu stranu sveta, glupost i zlobu. U intervjuu za francuski list… »
I bogati plaču... Brižit Makron tvrdi kako je pre dolaska u Jelisejsku palatu imala normalan život, sada je tužna i…
Večernje novosti pre 3 dana
SPURPUGA francuskog predsednika Brižit Makron izjavila je da je gotovo decenija provedena u Jelisejskoj palati učinila tužnijom i pesimističnijom, navodeći da je tokom tog perioda videla tamnu stranu sveta, glupost i zlobu. Foto: AP Photo/Jacquelyn… »
Vesti dana »
Svetska banka: Inflacija u Srbiji ove godine porašće na oko šest odsto
Morava info pre 18 minutajoš 29 povezanih
Prvomajski praznici uz sunce, ali i sa neprijatnim iznenađenjem! Meteorolog Nedeljko Todorović upozorio sve koji idu na uranak: Sutra se očekuju 3 opasne pojave
Blic pre 13 minutajoš 27 povezanih
RSF: Srbija pala na 104. mesto po slobodi medija, među najgorima u Evropi
In medija pre 23 minutajoš 14 povezanih
Đedović Handanović: „Pušteno jos 30.000 tona dizela iz rezervi“
Serbian News Media pre 8 minutajoš 19 povezanih
MUP: Od početka godine 120 poginulih u udesima, najkritičniji dani vikenda
Beta pre 23 minutajoš 19 povezanih