Povezane vesti
"Videla sam tamu sveta, glupost, zlobu", Brižit Makron brutalno iskrena: Ponekad mi je teško da vidim plavo nebo
Večernje novosti pre 30 dana
BRIŽIT Makron, supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona, priznala je da ju je vreme koje provodi kao prva dama Francuske učinilo tužnijom i ciničnijom. Foto: Profimedia/Patrick KOVARIK / AFP Sedamdesettrogodišnja bivša nastavnica drame rekla je da… »
"Videla sam tamu sveta i zlobu, teško mi je..." Brižit Makron surovo iskrena o svom životu: Prva dama ogolila dušu, jednu…
Kurir pre 30 dana
Brižit Makron, supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona, priznala je da ju je vreme koje provodi kao prva dama Francuske učinilo tužnijom i ciničnijom. Sedamdesettrogodišnja bivša nastavnica drame rekla je da ju je skoro decenija provedena na… »
"Teško mi je, videla sam tamnu stranu sveta": Brižit Makron otvorila dušu o životu sa Emanuelom u Jelisejskoj palati: "To…
Blic pre 30 dana
Makronova supruga redovno piše dnevnik koji nikome nije pokazala, dok predsednik Emanuel Makron najavljuje povlačenje iz politike nakon isteka mandata Tokom mandata, Brižit Makron bila je meta teorija zavere i sajber-uznemiravanja, što je negativno… »
Prva dama Francuske otkrila mračnu stranu Jelisejske palate: "Teško mi je"
NIN pre 30 dana
Supruga francuskog predsednika Brižit Makron izjavila je da je gotovo decenija provedena u Jelisejskoj palati učinila tužnijom i pesimističnijom, navodeći da je tokom tog perioda videla tamnu stranu sveta, glupost i zlobu. U intervjuu za francuski list… »
"Imala sam normalan život, a onda sam videla tamu": Ispovest Brižit Makron o ulozi prve dame "zapalila" javnost
Mondo pre 30 dana
U intervjuu za La Tribin Dimanš Brižit Makron je uporedila svoj život pre i posle ulaska u Jelisejsku palatu. Brižit Makron, supruga francuskog predsednika Emanuela Makrona, u retkom i izuzetno iskrenom intervjuu priznala je da ju je deset godina u ulozi… »
Brižit Makron postala pesimista nakon decenije u Jelisejskoj palati: Videla sam glupost i zlobu sveta
Euronews pre 30 dana
Supruga francuskog predsednika Brižit Makron izjavila je da je gotovo decenija provedena u Jelisejskoj palati učinila tužnijom i pesimističnijom, navodeći da je tokom tog perioda videla tamnu stranu sveta, glupost i zlobu. U intervjuu za francuski list… »
I bogati plaču... Brižit Makron tvrdi kako je pre dolaska u Jelisejsku palatu imala normalan život, sada je tužna i…
Večernje novosti pre 30 dana
SPURPUGA francuskog predsednika Brižit Makron izjavila je da je gotovo decenija provedena u Jelisejskoj palati učinila tužnijom i pesimističnijom, navodeći da je tokom tog perioda videla tamnu stranu sveta, glupost i zlobu. Foto: AP Photo/Jacquelyn… »
Vesti dana »
Amerika ozbiljno zapretila: "Oman će se ponašati kao i svi ostali ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh"!
Kurir pre 26 minutajoš 26 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Pravo u centar pre 4 satijoš 23 povezane
"Oba kuka sam operisala, a treba vući vodu do petog sprata": Kako se Čačani snalaze zbog kvara na Rzavu
Newsmax Balkans pre 57 minutajoš 65 povezanih