Povezane vesti
AI ti neće uzeti posao, ali hoće kolega koji ume da koristi taj alat
BizLife 27.04.2026
Dok se javnost i dalje deli na one koji veruju da je veštačka inteligencija (AI) pretnja i one koji je ignorišu verujući da nije, uvid u tržište rada pokazuje da je realanost na sredini. Otkaz se ne dešava preko noći, ali jaz u rezultatima koji i dovodi… »
Telegraf 27.04.2026
Dok se javnost i dalje deli na one koji veruju da je veštačka inteligencija (AI) pretnja i one koji je ignorišu verujući da nije, uvid u tržište rada pokazuje da je realanost na sredini. Otkaz se ne dešava preko noći, ali jaz u rezultatima koji i dovodi… »
Euronews 27.04.2026
Dok se javnost i dalje deli na one koji veruju da je veštačka inteligencija (AI) pretnja i one koji je ignorišu verujući da nije, uvid u tržište rada pokazuje da je realnost na sredini. Otkaz se ne dešava preko noći, ali jaz u rezultatima koji i dovodi… »
Kurir 27.04.2026
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 4 satijoš 24 povezane
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka
Slobodna Evropa pre 10 satijoš 18 povezanih