Povezane vesti

Emotivan susret JK i muškarca koji je čeka 30 godina: Čula njegovu potresnu priču pa mu uplakana pala u zagrljaj

Emotivan susret JK i muškarca koji je čeka 30 godina: Čula njegovu potresnu priču pa mu uplakana pala u zagrljaj

Mondo pre 12 dana
Danas smo na snimanju Šinkovih zvezda u Šimanovcima zatekli emotivnu scenu. Pored toga što se desio dugoočekivani povratak Zorice Brunclik, koja je posle dužeg vremena zablistala u javnosti, jedan čovek nam je privukao posebnu pažnju. Strpljivo čekajući… »
"Probudio sam se iz kome uz njenu pesmu!“ Fan Jelene Karleuše otkrio potresne detalje, a evo šta mu je rekla Jelenina tetka…

"Probudio sam se iz kome uz njenu pesmu!“ Fan Jelene Karleuše otkrio potresne detalje, a evo šta mu je rekla Jelenina tetka…

Kurir pre 12 dana
Fan pop dive Jelene Karleuše, Mišel Milosavljević podelio je svoju emotivnu priču , kako kaže, pamti kao jedan od najvažnijih trenutaka u životu. - Jelenu Karleušu sam upoznao pre tri godine u Budvi, imam njenu fotografiju i nekoliko pesama koje sam… »
"Išao sam kod Karleuše juče i zvonio, čekam je 30 godina": Tvrdi da je Jelenin fan, spava u autu, sad upao i na snimanje

"Išao sam kod Karleuše juče i zvonio, čekam je 30 godina": Tvrdi da je Jelenin fan, spava u autu, sad upao i na snimanje

Mondo pre 12 dana
Pred snimanje nove emisije " Pinkove zvezde", okupljeni novinari zatekli su popularnog banjalučkog pisca Mišela Milosavljevića koji je pažnju regiona skrenuo knjigom "Vrijeme je došlo". Interesantno je da je Mišel na snimanje došao samo zbog Jelene… »

Vesti dana »