Povezane vesti

Rusija, Kina, EU: Šta je Vučić rekao Alisteru Kembelu, bivšem spin doktoru Tonija Blera?

Rusija, Kina, EU: Šta je Vučić rekao Alisteru Kembelu, bivšem spin doktoru Tonija Blera?

N1 Info 27.04.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu bivšem savetniku britanskog premijera Tonija Blera, Alisteru Kembelu govorio je o odnosu Srbije prema Rusiji, Kini i Evropskoj uniji, preneli su mediji, piše Danas. „Mnogi ljudi širom sveta počeli su da rade… »
Vučić o razgovoru sa Orbanom nakon poraza na izborima: "Rekao mi je da sam bio u pravu"

Vučić o razgovoru sa Orbanom nakon poraza na izborima: "Rekao mi je da sam bio u pravu"

NIN 27.04.2026
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u intervjuu bivšem savetniku britanskog premijera Tonija Blera Alisteru Kembelu, govorio je o odnosu sa odlazećim premijerom Mađarske Viktorom Orbanom. Vučić je, upitan da li smatra da su ljudi bili nepravedni prema… »
Vučić u podkastu kod Alistera Kembela: Nije Srbija napala bilo koju od vaših zemalja, već ste vi napali Srbiju

Vučić u podkastu kod Alistera Kembela: Nije Srbija napala bilo koju od vaših zemalja, već ste vi napali Srbiju

Euronews 27.04.2026
U novom izdanju popularnog britanskog podkasta "The Rest is Politics" (Ostalo je politika), čiji su domaćini Alister Kembel i Rori Stjuart, gostovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Razgovor, koji je trajao nešto više od sat vremena, obeležila je… »
"Nije to bio lak razgovor": Vučić otkrio šta mu je Orban rekao nakon poraza na izborima

"Nije to bio lak razgovor": Vučić otkrio šta mu je Orban rekao nakon poraza na izborima

Mondo 27.04.2026
Oni su u Predsedništvu razgovarali o seriji važnih tema, od Kosova i Metohije, preko puta Srbije u EU, odnosa sa Aljbinom Kurtijem, ali su se u jednom trenutku dodatli i odnosa predsednika Aleksandra Vučića sa odlazećim mađarskim premijerom Viktorom… »
Šta je Vučić rekao Alisteru Kembelu, bivšem savetniku Tonija Blera?

Šta je Vučić rekao Alisteru Kembelu, bivšem savetniku Tonija Blera?

Danas 27.04.2026
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, u intervjuu bivšem savetniku britanskog premijera Tonija Blera, Alisteru Kembelu govorio je o odnosu Srbije prema Rusiji, Kini i Evropskoj uniji, preneli su mediji. „Mnogi ljudi širom sveta počeli su da rade nešto… »
"To je bio dug i emotivan razgovor." Vučić u podkastu kod Alistera Kembela otkrio šta mu je Orban rekao posle poraza na…

"To je bio dug i emotivan razgovor." Vučić u podkastu kod Alistera Kembela otkrio šta mu je Orban rekao posle poraza na…

Blic 27.04.2026
Dodao je da će se truditi da izgradi dobar odnos sa novim mađarskim premijerom Peterom Mađarom "Ja sam prijatelj Viktora Orbana. Bio sam i uvek ću biti. Dopala mi se njegova otvorenost. Nismo se slagali oko mnogih stvari", rekao je predsednik Srbije… »

Vesti dana »