Повезане вести

Русија, Кина, ЕУ: Шта је Вучић рекао Алистеру Кембелу, бившем спин доктору Тонија Блера?

Русија, Кина, ЕУ: Шта је Вучић рекао Алистеру Кембелу, бившем спин доктору Тонија Блера?

Н1 Инфо пре 3 дана
Председник Србије Александар Вучић у интервјуу бившем саветнику британског премијера Тонија Блера, Алистеру Кембелу говорио је о односу Србије према Русији, Кини и Европској унији, пренели су медији, пише Данас. „Многи људи… »
Вучић о разговору са Орбаном након пораза на изборима: "Рекао ми је да сам био у праву"

Вучић о разговору са Орбаном након пораза на изборима: "Рекао ми је да сам био у праву"

НИН пре 3 дана
Председник Србије Александар Вучић, у интервјуу бившем саветнику британског премијера Тонија Блера Алистеру Кембелу, говорио је о односу са одлазећим премијером Мађарске Виктором Орбаном. Вучић је, упитан да ли сматра да су људи… »
Вучић у подкасту код Алистера Кембела: Није Србија напала било коју од ваших земаља, већ сте ви напали Србију

Вучић у подкасту код Алистера Кембела: Није Србија напала било коју од ваших земаља, већ сте ви напали Србију

Еуроневс пре 3 дана
У новом издању популарног британског подкаста "Тхе Рест ис Политицс" (Остало је политика), чији су домаћини Алистер Кембел и Рори Стјуарт, гостовао је председник Србије Александар Вучић. Разговор, који је трајао нешто више од… »
"Није то био лак разговор": Вучић открио шта му је Орбан рекао након пораза на изборима

"Није то био лак разговор": Вучић открио шта му је Орбан рекао након пораза на изборима

Мондо пре 3 дана
Они су у Председништву разговарали о серији важних тема, од Косова и Метохије, преко пута Србије у ЕУ, односа са Аљбином Куртијем, али су се у једном тренутку додатли и односа председника Александра Вучића са одлазећим мађарским… »
Шта је Вучић рекао Алистеру Кембелу, бившем саветнику Тонија Блера?

Шта је Вучић рекао Алистеру Кембелу, бившем саветнику Тонија Блера?

Данас пре 3 дана
Александар Вучић, председник Србије, у интервјуу бившем саветнику британског премијера Тонија Блера, Алистеру Кембелу говорио је о односу Србије према Русији, Кини и Европској унији, пренели су медији. „Многи људи широм света… »
"То је био дуг и емотиван разговор." Вучић у подкасту код Алистера Кембела открио шта му је Орбан рекао после пораза на…

"То је био дуг и емотиван разговор." Вучић у подкасту код Алистера Кембела открио шта му је Орбан рекао после пораза на…

Блиц пре 3 дана
Додао је да ће се трудити да изгради добар однос са новим мађарским премијером Петером Мађаром "Ја сам пријатељ Виктора Орбана. Био сам и увек ћу бити. Допала ми се његова отвореност. Нисмо се слагали око многих ствари", рекао… »

Вести дана »