Повезане вести

(Видео) Зорица Брунцлик улази у студио, за њом вишеминутни аплауз: Емотивни повратак певачице у "Пинкове звезде", Десингерица…

(Видео) Зорица Брунцлик улази у студио, за њом вишеминутни аплауз: Емотивни повратак певачице у "Пинкове звезде", Десингерица…

Блиц пре 6 сати
Зорица је изјавила да се сада осећа одлично и показала оптимизам повратком на сцену. Њене колеге и јавност су недељама бринули за њено здравље и пружали подршку током опоравка. Певачица Зорица Брунцлик се након операције и… »
(Видео) "Драго ми је што се Милан Станковић враћа" Огњен Амиџић открио до када Зорица остаје у такмичењу, не крије да је…

(Видео) "Драго ми је што се Милан Станковић враћа" Огњен Амиџић открио до када Зорица остаје у такмичењу, не крије да је…

Блиц пре 6 сати
Водитељ каже да је већи проблем што је неко пустио у јавност Дарину поруку него то што је она испричала Огњен истиче да је Милан увек био занимљив и другачији Водитељ Огњен Амиџић дошао је на снимање "Пинкових звезда" у… »
Зорица Брунцлик поново у пинковим звездама! Музичка дива први пут у јавности после одсуства - заблистала у Шимановцима, ево…

Зорица Брунцлик поново у пинковим звездама! Музичка дива први пут у јавности после одсуства - заблистала у Шимановцима, ево…

Курир пре 5 сати
Зорица Брунцлик појавила се на снимању Пинкових звезда после недавне паузе. Публика и гледаоци су је чекали са нестрпљењем, а она је дошла са осмехом на лицу. Истакнути уметник и виртроуз на хармоници Мирољуб Аранђеловић… »
Зорица Брунцлик се трансформисала у Пинковим звездама! Након опуштеног издања заблистала у оделу, а овај детаљ привукао је…

Зорица Брунцлик се трансформисала у Пинковим звездама! Након опуштеног издања заблистала у оделу, а овај детаљ привукао је…

Курир пре 5 сати
Зорица Брунцлик дошла је након паузе на снимање Пинкових звезда и обрадовала своје колеге и публику која ју је са нестрпљењем очекивала. У пратњи супруга ,истакнутог уметника и виртроуза на хармоници Мирољуба Аранђеловића… »
Огњен Амиџић проговорио о интимном снимку Даре Бубамаре: Прво се насмејао, а онда "зарежао" због једног

Огњен Амиџић проговорио о интимном снимку Даре Бубамаре: Прво се насмејао, а онда "зарежао" због једног

Мондо пре 6 сати
Огњен Амиџић дошао је у сјајном расположењу на снимање "Пинкових звезда", а на самом почетку осврнуо се на повратак Зорице Брунцлик откривши да певачица није тражила специјалан третман. Подсетимо, певачица се након дуже паузе… »
Зорица Брунцлик први пут у јавности након дуже паузе: Блиста на снимању "Пинкових звезда", крај ње и лепа наследница

Зорица Брунцлик први пут у јавности након дуже паузе: Блиста на снимању "Пинкових звезда", крај ње и лепа наследница

Мондо пре 6 сати
Певачица Зорица Брунцлик појавила се на снимању " Пинкових звезда" након дуже паузе. Чувена фолк звезда позирала је пред окупљеним новинарима не скидајући одмех са лица, а на питање како је, Брунцлик је уз широк осмех рекла… »
(Видео) Шарено одело и жуте штикле са машнама Зорица Брунцлик одушевила изгледом, сви јој удељују комплименте - певачица…

(Видео) Шарено одело и жуте штикле са машнама Зорица Брунцлик одушевила изгледом, сви јој удељују комплименте - певачица…

Блиц пре 7 сати
На снимање је стигла у пратњи супруга Мирољуба Аранђеловића Кемиша. Зорица је изјавила да се осећа добро и шалила се на рачун своје нове фризуре. Певачица Зорица Брунцлик се након операције и борбе са болешћу вратила у… »
(Видео) "Припремили смо дочек за Зорицу, биће изненађења" Бојана Лазић о повратку певачице у Пинкове звезде: "Кемиш је ту…

(Видео) "Припремили смо дочек за Зорицу, биће изненађења" Бојана Лазић о повратку певачице у Пинкове звезде: "Кемиш је ту…

Блиц пре 6 сати
Припремили су специјалан дочек и изненађење за Зорицу, а Кемиш је све време уз њу иза камере. Бојана је открила да је приватно строга, има високе стандарде и не прашта превару ни члановима породице. Водитељка Бојана Лазић… »
Прва изјава Зорице Брунцлик након операције: "Осећам се као што изгледам" ФОТО

Прва изјава Зорице Брунцлик након операције: "Осећам се као што изгледам" ФОТО

Б92 пре 6 сати
Певачица Зорица Брунцлик појавила се у јавности први пут након операције и тешке борбе и са осмехом на лицу поздравила све присутне и открила да се осећа феноменално. Зорица Брунцлик је, наиме, на снимање емисије дошла у пратњи… »
Зорица Брунцлик се пресвукла, погледајте како изгледа пре првог снимања: Понављала једну реч!

Зорица Брунцлик се пресвукла, погледајте како изгледа пре првог снимања: Понављала једну реч!

Телеграф пре 7 сати
Зорица Брунцлик вратила се на снимање Пинкових звезда после два месеца паузе због тешког периода и операције. Она је стигла са Мирољубом и ћерком Златом, а након што се пресвукла, кренула је на снимање емисије. Зорица се из… »
(Видео) "Осећам се као што изгледам" Прва изјава Зорице Брунцлик о повратку: "Накачили су ми косу од два и по метра"

(Видео) "Осећам се као што изгледам" Прва изјава Зорице Брунцлик о повратку: "Накачили су ми косу од два и по метра"

Блиц пре 8 сати
Јавност је била забринута за њено здравље, али Зорица сада изгледа добро и каже да се одлично осећа. Током њеног опоравка, Мирољуб Аранђеловић Кемиш је замењивао Зорицу у емисији и није желео да коментарише њено стање… »
Први пут након тешке борбе Зорица Брунцлик са осмехом дошла на снимање, видно смршала, али не скида осмех: "Осећам се…

Први пут након тешке борбе Зорица Брунцлик са осмехом дошла на снимање, видно смршала, али не скида осмех: "Осећам се…

Блиц пре 7 сати
Више колега, укључујући Лепу Лукић и Наду Топчагић, коментарисало је Зоричино здравствено стање, изражавајући забринутост и жеље за брз опоравак. Зорица се опорављала уз медицинску негу. Зорица Брунцлик се први пут након… »
ЕКСКЛУЗИВНО: Зорица Брунцлик се вратила у „Пинкове звезде“! Ево како данас изгледа!

ЕКСКЛУЗИВНО: Зорица Брунцлик се вратила у „Пинкове звезде“! Ево како данас изгледа!

Свет & Скандал пре 7 сати
Након дуге и неизвесне паузе која је трајала више од три месеца, музичка дива Зорица Брунцлик данас је коначно поново заузела своје место у црвеној столици популарног такмичења! Студио у Шимановцима прокључао је од емоција када… »
"Осећам се као што изгледам": Прва изјава Зорице Брунцлик након здравствених проблема

"Осећам се као што изгледам": Прва изјава Зорице Брунцлик након здравствених проблема

Нова пре 7 сати
Певачица Зорица Брунцлик данас је после дуже паузе први пут изашла у јавност и проговорила о здравственим проблемима. Зорица је заједно са супругом Мирољубом Аранђеловићем Кемишом дошла до телевизије Пинк, а испред се обратила… »
Бојана Лазић проговорила о повратку Зорице Брунцлик: Кемиш јој био превише благ, певачици спремили изненађење

Бојана Лазић проговорила о повратку Зорице Брунцлик: Кемиш јој био превише благ, певачици спремили изненађење

Мондо пре 7 сати
Зорица Брунцлик се, након дуже паузе, вратила у "Пинкове звезде", а својим издањем одушевила је окупљене новинаре. Уз велики осмех позирала је пред камерама, а на питање како се осећа, одговорила је са: "Онако како и… »
"Тужила сам оне који су пустили моју интимну поруку" Дара Бубамара први пут о експлицитном садржају: "Драго ми је да сам…

"Тужила сам оне који су пустили моју интимну поруку" Дара Бубамара први пут о експлицитном садржају: "Драго ми је да сам…

Блиц пре 7 сати
Најавила је тужбу против оних који су њену приватну поруку пустили у јавност. Изјавила је да је добила велику подршку народа и да људи знају колико је добра и искрена. Певачица Дара Бубамара појавила се данас на снимању… »
"Годинама сам их хранила, имам издајице кумове и куме", Дара Бубамара о снимку: Открила како је реаговао дечко

"Годинама сам их хранила, имам издајице кумове и куме", Дара Бубамара о снимку: Открила како је реаговао дечко

Телеграф пре 7 сати
Дара Бубамара последњих дана у центру је скандала због аудио снимка који је доспео у јавност, а у којем некоме препричава детаље свог интимниог односа са јавности непознатим мушкарцем. Дара се овим поводом није оглашавала… »
На глави реп од 2 метра, видно смршала: Прва изјава Зорице Брунцлик након операције, погледајте како изгледа

На глави реп од 2 метра, видно смршала: Прва изјава Зорице Брунцлик након операције, погледајте како изгледа

Телеграф пре 8 сати
Зорица Брунцлик данас се, 27. априла, после два месеца паузе због операције и болести, вратила на снимање Пинкових звезда. Наиме, њу готово три месеца нико није видео, а њен долазак свима је измамио осмех на лицу. Како се да… »
"Увек има специјалне третмане" Огњен Амиџић о повратку Зорице Брунцлик: "Имам само инфо да..."

"Увек има специјалне третмане" Огњен Амиџић о повратку Зорице Брунцлик: "Имам само инфо да..."

Телеграф пре 8 сати
Водитељ Огњен Амиџић стигао је на снимање Пинкових звезда, па одмах проговорио о поврату Зорице Брунцлик после два месеца. Амиџић је стигао видно насмејан и расположен. - Добро је, како сте ви. На питање о поврату Зорице… »
Зорица Брунцлик стигла на ПЗ, први пут у јавности након операције: Не скида осмех, Кемиш је извео из комбија

Зорица Брунцлик стигла на ПЗ, први пут у јавности након операције: Не скида осмех, Кемиш је извео из комбија

Телеграф пре 8 сати
Певачица Зорица Брунцлик након недавне операције и периода опоравка први пут се појавила на снимању музичког такмичења "Пинкове звезде", и то после готово два месеца паузе. Наша екипа усликала је када је напустила вилу у црном… »
Ексклузивно! Први снимак Зорице Брунцлик, у црном комбију напустила вилу сређена, Кемиш се не одваја од ње

Ексклузивно! Први снимак Зорице Брунцлик, у црном комбију напустила вилу сређена, Кемиш се не одваја од ње

Телеграф пре 9 сати
Зорица Брунцлик се после два месеца и тешких дана, данас враћа на снимање Пинкових звезда, а наша екипа је први пут уснимила после тешког периода. Наиме, у двориште њене виле у Крњачки, стигао је црни комби, који се упаркирао… »

Вести дана »