Повезане вести

Сваку песму сам проживела: Анђела Игњатовић Бресквица објавила "Дескараду" као почетак новог музичког поглавља (фото)

Сваку песму сам проживела: Анђела Игњатовић Бресквица објавила "Дескараду" као почетак новог музичког поглавља (фото)

Вечерње новости пре 3 дана
МЛАДА музичка звезда Анђела Игњатовић Бресквица направила је данас снажан искорак у својој музичкој причи, промоцијом првог дела другог студијског албума „Дескарада“, који доноси четири нове песме и визуелно заокружен концепт… »
Бресквица побегла са снимања спота: Певачица шокирала сараднике, ево шта јој је сметало (видео)

Бресквица побегла са снимања спота: Певачица шокирала сараднике, ево шта јој је сметало (видео)

Мондо пре 3 дана
Певачица Анђела Игњатовић Бресквица, данас је организовала промоцију првог дела албума "Десцарада", а медијима је открила како се тресла због једног сарадника, али и проговорила о Луки Дончићу. Бресквица је открила и да је… »
"Дрхтала сам кад сам га видела у публици" Бресквица проговорила о односу са овим мушкарцем: Мислила сам да ће бити добро, али…

"Дрхтала сам кад сам га видела у публици" Бресквица проговорила о односу са овим мушкарцем: Мислила сам да ће бити добро, али…

Курир пре 3 дана
Млада музичка звезда, Анђела Игњатовић Бресквица, данас је, 27. априла, организовала промоцију првог дела албума "Десцарада", па је том приликом стала пред окупљене медије и проговорила о неким, до сада непознатим, ситуацијама… »
"Узбуђена и уплашена!“ Анђела Игњатовић Бресквица представила албум „Десцарада“ – породица прва стигла на промоцију!…

"Узбуђена и уплашена!“ Анђела Игњатовић Бресквица представила албум „Десцарада“ – породица прва стигла на промоцију!…

Курир пре 3 дана
Млада музичка звезда, Анђела Игњатовић Бресквица, данас, 27. априла, организовала је промоцију првог дела албума "Десцарада", а међу првима су стигли њени родитељи и брат Матеја. Бресквица се у великом стилу појавила на… »
"Дрхтала сам када сам га видела у публици" Ево чије се реакције Бресквица плашила на почетку, признала све

"Дрхтала сам када сам га видела у публици" Ево чије се реакције Бресквица плашила на почетку, признала све

Телеграф пре 3 дана
Млада звезда Анђела Игњатовић Бресквица каже да је имала страх од композитора Дејана Костића, а како наводи, на почетку јој се допала једна песма коју је он отпевао, али не и када је она то урадила. Млада музичка звезда данас је… »
Бресквица усред премијере свог спота отрчала код оца: Хитно променила место, признала да је критикује

Бресквица усред премијере свог спота отрчала код оца: Хитно променила место, признала да је критикује

Мондо пре 3 дана
Анђела Игњатовић Бресквица представила је прве четири нумере са новом албума за које је снимила и спотове који се разликују од свега што је до сада радила, а наша екипа нашла се на лицу места. Како је откривено пре самог… »
Ко је мушкарац ком се Бресквица бацила у загрљај: Дечка нигде, бацила се у наручје човеку због ког је дрхтала

Ко је мушкарац ком се Бресквица бацила у загрљај: Дечка нигде, бацила се у наручје човеку због ког је дрхтала

Мондо пре 3 дана
Анђела Игњатовић Бресквица одржала је промоцију првог дела студијског албума, а том приликом јавност је први пут могла да види и нове спотове који се разликују од свега што су њени фанови могли до сада да виде. Посебно емотиван… »
"Сваки пут сам дрхтала када сам га видела у публици" Бресквица открила од чије се реакције плашила

"Сваки пут сам дрхтала када сам га видела у публици" Бресквица открила од чије се реакције плашила

Блиц пре 3 дана
Деки Костић је истакао да су дуго радили на упознавању са Анђелиним стилом и прилагођавању песама њеној енергији. Костић је навео да је захтевнији у сарадњи, али истакао Анђелину професионалност и одговорност приликом рада на… »
Бресквица дрхтала због овог мушкарца: Прију заменио Цецом, а Карлеуша га брутално извређала (видео)

Бресквица дрхтала због овог мушкарца: Прију заменио Цецом, а Карлеуша га брутално извређала (видео)

Мондо пре 3 дана
Дејан Костић је истакнути српски музички продуцент, композитор и певач, познат по сарадњи са највећим звездама естраде као што су Цеца Ражнатовић и Александра Пријовић. Са Александром Пријовић је недавно, након дуго година… »
"Сваки пут сам дрхтала кад сам га видела..." Сарадници открили истину о Бресквици: "Бежала је према нама"

"Сваки пут сам дрхтала кад сам га видела..." Сарадници открили истину о Бресквици: "Бежала је према нама"

Телеграф пре 3 дана
Млада музичка звезда, Анђела Игњатовић Бресквица, данас, 27. априла, организује промоцију првог дела албума "Десцарада", а њен менаџер открио је непознате детаље о њој. На самом почетку, Анђела која је блистала у папрено… »
Отац и мајка у првом реду, а брат Матеја стигао са новом девојком: Анђелина породица стигла на промоцију

Отац и мајка у првом реду, а брат Матеја стигао са новом девојком: Анђелина породица стигла на промоцију

Телеграф пре 3 дана
Млада музичка звезда, Анђела Игњатовић Бресквица, данас, 27. априла, организује промоцију првог дела албума "Десцарада", а међу првима су стигли њени родитељи и брат Матеја. Мама и тата, који се иначе ретко појављују у… »
Десингерица прекинуо интервју Бојане Лазић, одмах се покачили: "Ко је ова, чистачица?"

Десингерица прекинуо интервју Бојане Лазић, одмах се покачили: "Ко је ова, чистачица?"

Мондо пре 3 дана
Драгомир Деспић Десингерица пристигао је на снимање "Пинкових звезда" и одмах је направио хаос са водитељком Бојаном Лазић што није промакло нашој репортерки. Репер је прекинуо Бојанин интервју док је говорила о Зорици… »
Бресквица као милион долара на промоцији албума! На њој ИСЛ мантил до пода, врели минић открио бруталне ноге

Бресквица као милион долара на промоцији албума! На њој ИСЛ мантил до пода, врели минић открио бруталне ноге

Телеграф пре 3 дана
Млада музичка звезда, Анђела Игњатовић Бресквица, данас, 27. априла, организује промоцију првог дела албума "Десцарада" пред медијским екипама, породицом и пријатељима, али и неколицином фанова који имају ексклузивну прилику да… »

Вести дана »