Повезане вести
Сваку песму сам проживела: Анђела Игњатовић Бресквица објавила "Дескараду" као почетак новог музичког поглавља (фото)
Вечерње новости пре 3 дана
МЛАДА музичка звезда Анђела Игњатовић Бресквица направила је данас снажан искорак у својој музичкој причи, промоцијом првог дела другог студијског албума „Дескарада“, који доноси четири нове песме и визуелно заокружен концепт… »
Бресквица побегла са снимања спота: Певачица шокирала сараднике, ево шта јој је сметало (видео)
Мондо пре 3 дана
Певачица Анђела Игњатовић Бресквица, данас је организовала промоцију првог дела албума "Десцарада", а медијима је открила како се тресла због једног сарадника, али и проговорила о Луки Дончићу. Бресквица је открила и да је… »
"Дрхтала сам кад сам га видела у публици" Бресквица проговорила о односу са овим мушкарцем: Мислила сам да ће бити добро, али…
Курир пре 3 дана
Млада музичка звезда, Анђела Игњатовић Бресквица, данас је, 27. априла, организовала промоцију првог дела албума "Десцарада", па је том приликом стала пред окупљене медије и проговорила о неким, до сада непознатим, ситуацијама… »
"Узбуђена и уплашена!“ Анђела Игњатовић Бресквица представила албум „Десцарада“ – породица прва стигла на промоцију!…
Курир пре 3 дана
Млада музичка звезда, Анђела Игњатовић Бресквица, данас, 27. априла, организовала је промоцију првог дела албума "Десцарада", а међу првима су стигли њени родитељи и брат Матеја. Бресквица се у великом стилу појавила на… »
"Дрхтала сам када сам га видела у публици" Ево чије се реакције Бресквица плашила на почетку, признала све
Телеграф пре 3 дана
Млада звезда Анђела Игњатовић Бресквица каже да је имала страх од композитора Дејана Костића, а како наводи, на почетку јој се допала једна песма коју је он отпевао, али не и када је она то урадила. Млада музичка звезда данас је… »
Бресквица усред премијере свог спота отрчала код оца: Хитно променила место, признала да је критикује
Мондо пре 3 дана
Анђела Игњатовић Бресквица представила је прве четири нумере са новом албума за које је снимила и спотове који се разликују од свега што је до сада радила, а наша екипа нашла се на лицу места. Како је откривено пре самог… »
Ко је мушкарац ком се Бресквица бацила у загрљај: Дечка нигде, бацила се у наручје човеку због ког је дрхтала
Мондо пре 3 дана
Анђела Игњатовић Бресквица одржала је промоцију првог дела студијског албума, а том приликом јавност је први пут могла да види и нове спотове који се разликују од свега што су њени фанови могли до сада да виде. Посебно емотиван… »
"Сваки пут сам дрхтала када сам га видела у публици" Бресквица открила од чије се реакције плашила
Блиц пре 3 дана
Деки Костић је истакао да су дуго радили на упознавању са Анђелиним стилом и прилагођавању песама њеној енергији. Костић је навео да је захтевнији у сарадњи, али истакао Анђелину професионалност и одговорност приликом рада на… »
Бресквица дрхтала због овог мушкарца: Прију заменио Цецом, а Карлеуша га брутално извређала (видео)
Мондо пре 3 дана
Дејан Костић је истакнути српски музички продуцент, композитор и певач, познат по сарадњи са највећим звездама естраде као што су Цеца Ражнатовић и Александра Пријовић. Са Александром Пријовић је недавно, након дуго година… »
"Сваки пут сам дрхтала кад сам га видела..." Сарадници открили истину о Бресквици: "Бежала је према нама"
Телеграф пре 3 дана
Млада музичка звезда, Анђела Игњатовић Бресквица, данас, 27. априла, организује промоцију првог дела албума "Десцарада", а њен менаџер открио је непознате детаље о њој. На самом почетку, Анђела која је блистала у папрено… »
Отац и мајка у првом реду, а брат Матеја стигао са новом девојком: Анђелина породица стигла на промоцију
Телеграф пре 3 дана
Млада музичка звезда, Анђела Игњатовић Бресквица, данас, 27. априла, организује промоцију првог дела албума "Десцарада", а међу првима су стигли њени родитељи и брат Матеја. Мама и тата, који се иначе ретко појављују у… »
Десингерица прекинуо интервју Бојане Лазић, одмах се покачили: "Ко је ова, чистачица?"
Мондо пре 3 дана
Драгомир Деспић Десингерица пристигао је на снимање "Пинкових звезда" и одмах је направио хаос са водитељком Бојаном Лазић што није промакло нашој репортерки. Репер је прекинуо Бојанин интервју док је говорила о Зорици… »
Бресквица као милион долара на промоцији албума! На њој ИСЛ мантил до пода, врели минић открио бруталне ноге
Телеграф пре 3 дана
Млада музичка звезда, Анђела Игњатовић Бресквица, данас, 27. априла, организује промоцију првог дела албума "Десцарада" пред медијским екипама, породицом и пријатељима, али и неколицином фанова који имају ексклузивну прилику да… »
Вести дана »
Поноћно саопштење Валенсије: ''Јанакопулос превршио сваку меру! Жалићемо се!''
Спортске.нет пре 2 сатајош 1 повезана