Povezane vesti
"Nikad je nisam prevario" Veljko o braku sa 35 godina starijom Vericom Rakočević: "Odrekao sam se potomstva"
Telegraf 27.04.2026
Veljko Kuzmančević, suprug modne kreatorke Verice Rakočević, nedavno je javno progovorio o njihovom braku. On se osvrnuo i na sve predrasude koje ih prate otkako su u bračnoj zajednici ali i zbog razlike u godinama među njima zbog koje okolina često… »
"Svesno sam se odrekao potomstva": Veljko Kuzmančević otkrio da li je nekada prevario Vericu Rakočević
Nova 27.04.2026
Kompozitor Veljko Kuzmančević nedavno je govorio o svom odnosu sa modnom kreatorkom Vericom Rakočević, osvrnuvši se na komentare javnosti, razliku u godinama i lične izbore koji su obeležili njihov zajednički život. Njihova ljubavna priča godinama… »
"Odrekao sam se potomstva, nikad nisam prevario Vericu" Veljko Kuzmančević o braku sa 35 godine starijom modnom kreatorkom
Blic 27.04.2026
Veljko je progovorio i o neverstvu. Verica ističe da je najveći luksuz ljubav i mir u porodici, a materijalne stvari nisu vredne sreće koju ima sa Veljkom. Veljko Kuzmančević, suprug modne kreatorke Verice Rakočević, nedavno je javno progovorio o… »
"Odrekao sam se potomstva, to je moj izbor" Emotivna ispovest Veljka Kuzmančevića: Nikada nisam prevario Vericu!
Kurir 27.04.2026
Veljko Kuzmančević u srećnom je braku sa Vericom Rakočević, a njihova ljubav preživela je mnoge prepreke i predrasude. Iako mnogi nisu verovali u njihov odnos, bračni par je u idiličnoj zajednici već više od decenije. Suprug modne dizajnerke nedavno je… »
Vesti dana »
Rakić: Nema krivične odgovornosti optuženih u slučaju ''Generalštab''
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih
Đaci će organizovano obilaziti Ekspo 2027: Poseta izložbi u planu rada škola za narednu godinu
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih
"Ormuski moreuz je čelični zid": Tramp kritikovao medije zbog načina izveštavanja o pomorskoj blokadi Irana
Newsmax Balkans pre 56 minutajoš 25 povezanih