Povezane vesti

"Nikad je nisam prevario" Veljko o braku sa 35 godina starijom Vericom Rakočević: "Odrekao sam se potomstva"

"Nikad je nisam prevario" Veljko o braku sa 35 godina starijom Vericom Rakočević: "Odrekao sam se potomstva"

Telegraf pre 2 dana
Veljko Kuzmančević, suprug modne kreatorke Verice Rakočević, nedavno je javno progovorio o njihovom braku. On se osvrnuo i na sve predrasude koje ih prate otkako su u bračnoj zajednici ali i zbog razlike u godinama među njima zbog koje okolina često… »
"Svesno sam se odrekao potomstva": Veljko Kuzmančević otkrio da li je nekada prevario Vericu Rakočević

"Svesno sam se odrekao potomstva": Veljko Kuzmančević otkrio da li je nekada prevario Vericu Rakočević

Nova pre 2 dana
Kompozitor Veljko Kuzmančević nedavno je govorio o svom odnosu sa modnom kreatorkom Vericom Rakočević, osvrnuvši se na komentare javnosti, razliku u godinama i lične izbore koji su obeležili njihov zajednički život. Njihova ljubavna priča godinama… »
"Odrekao sam se potomstva, nikad nisam prevario Vericu" Veljko Kuzmančević o braku sa 35 godine starijom modnom kreatorkom

"Odrekao sam se potomstva, nikad nisam prevario Vericu" Veljko Kuzmančević o braku sa 35 godine starijom modnom kreatorkom

Blic pre 2 dana
Veljko je progovorio i o neverstvu. Verica ističe da je najveći luksuz ljubav i mir u porodici, a materijalne stvari nisu vredne sreće koju ima sa Veljkom. Veljko Kuzmančević, suprug modne kreatorke Verice Rakočević, nedavno je javno progovorio o… »
"Odrekao sam se potomstva, to je moj izbor" Emotivna ispovest Veljka Kuzmančevića: Nikada nisam prevario Vericu!

"Odrekao sam se potomstva, to je moj izbor" Emotivna ispovest Veljka Kuzmančevića: Nikada nisam prevario Vericu!

Kurir pre 2 dana
Veljko Kuzmančević u srećnom je braku sa Vericom Rakočević, a njihova ljubav preživela je mnoge prepreke i predrasude. Iako mnogi nisu verovali u njihov odnos, bračni par je u idiličnoj zajednici već više od decenije. Suprug modne dizajnerke nedavno je… »

Vesti dana »