Повезане вести
Монекеов жесток одговор "лузерима" на критике: "Заболе ме... То треба да буде увреда?"
Нова пре 4 дана
Чима Монеке, кошаркаш Црвене звезде, имао је бурну реакцију на критике након испадања од Барселоне из Евролиге у плеј-ину. „Не мислим да је за нас ово неуспех. Јесте било тренутака када смо изгледали као тим за фајнал-фор, тако… »
Монеке: ''Називају ме јутјубером, подкастером, инфлуенсером… И шта сад? То је нека увреда?''
Спортске.нет пре 3 дана
Веровао је Чима Монеке, као и челници клуба и многи навијачи, да ће Црвена звезда ове сезоне далеко догурати у Евролиги, али даље од десетог места и прве утакмице плеј-ина није успела, чиме је поновила резултат из прошле сезоне… »
Монеке прогнозира учеснике Ф4 у Атини: Фенербахче не иде!
Спорт клуб пре 3 дана
Крилни центар Црвене звезде Чима Монеке наставио је да анализира актуелности у Евролиги и после елиминације београдских црвено-белих у плеј-ину, а на ред је дошло прогнозирање исхода плеј-офа елитног континенталног такмичења. У… »
Монеке одбрусио: "Баш ме брига за те лузере"
Б92 пре 3 дана
Чима Монеке од доласка у Црвену звезду није мењао свој стил - и даље је веома активан ван терена, кроз подкасте, друштвене мреже и комуникацију са навијачима. Ипак, управо то постало је једна од главних замерки дела јавности… »
Монеке осуо паљбу по хејтерима након нове сезоне Звезде без плеј-офа Евролиге! Чими је доста свега, прозвао све оне који…
Курир пре 3 дана
Кошаркаш Црвене звезде Чима Монеке проговорио је о критичарима који нису имали нимало милости након нове сезоне без плеј-офа у Евролиги. Критика није мањкало. Друштвене мреже су гореле, открио је Монеке у подкасту "Трипле Тхреат… »
Монеке одговорио критичарима: „Да им није стало, не би их занимало да ли сам ушао или нисам ушао у плеј-оф!“
Хот спорт пре 3 дана
Отворено је говорио о свему! Чима Монеке нашао се на удару великог броја навијача, након што је Црвена звезда елиминисана на старту плеј-ина Евролиге. Тим поводом врло опширно је утиске сумирао крилни центар ‘црвено-белих’… »
Огласио се! Остаје у Звезди или не? Чима Монеке ставио тачку, ево са којим тимом ће наредне сезоне јурити плеј-оф Евролиге!
Курир пре 3 дана
Крилни кошаркаш Црвене звезде Чима Монеке, јасно је ставио до знања, о теми, његове будућности у клубу са Малог Калемегдана. Монеке је у подкасту "Трипле Тхреат Схов", открио да са Звездом жели да наредне сезоне нападне плеј-оф… »
Чимина порука „хејтерима“: Заболе ме за те лузере
Спорт клуб пре 3 дана
Чима Монеке дошао је у Црвену звезду као веома активан играч када су у питању појављивања у подкастима, креирање садржаја на друштвеним мрежама, комуникација са навијачима и слично. У том смислу ништа се није променило ни… »
Чима Монеке бруталнији неко икада, послао поруку "хејтерима": "Заболе ме за те лузере"
Телеграф пре 3 дана
Кошаркаши Црвене звезде су завршили такмичење у Евролиги, а један од играча који се јавио први и изрази своје мишљење је Чима Монеке, један од миљеника Делија и црвено-беле јавности. Такође, он је неколико дана касније имао… »
Вести дана »
Поноћно саопштење Валенсије: ''Јанакопулос превршио сваку меру! Жалићемо се!''
Спортске.нет пре 2 сатајош 1 повезана
Америчка војска се повлачи из ове две земље? Трамп допусти могућност одласка трупа
Вечерње новости пре 2 сатајош 3 повезане