Povezane vesti
Monekeov žestok odgovor "luzerima" na kritike: "Zabole me... To treba da bude uvreda?"
Nova 27.04.2026
Čima Moneke, košarkaš Crvene zvezde, imao je burnu reakciju na kritike nakon ispadanja od Barselone iz Evrolige u plej-inu. „Ne mislim da je za nas ovo neuspeh. Jeste bilo trenutaka kada smo izgledali kao tim za fajnal-for, tako da s te strane gledano… »
Moneke: ''Nazivaju me jutjuberom, podkasterom, influenserom… I šta sad? To je neka uvreda?''
Sportske.net pre 31 dana
Verovao je Čima Moneke, kao i čelnici kluba i mnogi navijači, da će Crvena zvezda ove sezone daleko dogurati u Evroligi, ali dalje od desetog mesta i prve utakmice plej-ina nije uspela, čime je ponovila rezultat iz prošle sezone. Sada crveno-beli čekaju… »
Moneke prognozira učesnike F4 u Atini: Fenerbahče ne ide!
Sport klub pre 31 dana
Krilni centar Crvene zvezde Čima Moneke nastavio je da analizira aktuelnosti u Evroligi i posle eliminacije beogradskih crveno-belih u plej-inu, a na red je došlo prognoziranje ishoda plej-ofa elitnog kontinentalnog takmičenja. U novom izdanju emisije „… »
Moneke odbrusio: "Baš me briga za te luzere"
B92 pre 31 dana
Čima Moneke od dolaska u Crvenu zvezdu nije menjao svoj stil - i dalje je veoma aktivan van terena, kroz podkaste, društvene mreže i komunikaciju sa navijačima. Ipak, upravo to postalo je jedna od glavnih zamerki dela javnosti, posebno nakon eliminacije… »
Moneke osuo paljbu po hejterima nakon nove sezone Zvezde bez plej-ofa Evrolige! Čimi je dosta svega, prozvao sve one koji…
Kurir pre 31 dana
Košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke progovorio je o kritičarima koji nisu imali nimalo milosti nakon nove sezone bez plej-ofa u Evroligi. Kritika nije manjkalo. Društvene mreže su gorele, otkrio je Moneke u podkastu "Triple Threat Show": - Svi trolovi i… »
Moneke odgovorio kritičarima: „Da im nije stalo, ne bi ih zanimalo da li sam ušao ili nisam ušao u plej-of!“
Hot sport pre 31 dana
Otvoreno je govorio o svemu! Čima Moneke našao se na udaru velikog broja navijača, nakon što je Crvena zvezda eliminisana na startu plej-ina Evrolige. Tim povodom vrlo opširno je utiske sumirao krilni centar ‘crveno-belih’ „Osećam svašta, ali generalno… »
Čimina poruka „hejterima“: Zabole me za te luzere
Sport klub pre 31 dana
Čima Moneke došao je u Crvenu zvezdu kao veoma aktivan igrač kada su u pitanju pojavljivanja u podkastima, kreiranje sadržaja na društvenim mrežama, komunikacija sa navijačima i slično. U tom smislu ništa se nije promenilo ni kada je obukao crveno-beli… »
Oglasio se! Ostaje u Zvezdi ili ne? Čima Moneke stavio tačku, evo sa kojim timom će naredne sezone juriti plej-of Evrolige!
Kurir pre 31 dana
Krilni košarkaš Crvene zvezde Čima Moneke, jasno je stavio do znanja, o temi, njegove budućnosti u klubu sa Malog Kalemegdana. Moneke je u podkastu "Triple Threat Show", otkrio da sa Zvezdom želi da naredne sezone napadne plej-of Evrolige, pošto je… »
Čima Moneke brutalniji neko ikada, poslao poruku "hejterima": "Zabole me za te luzere"
Telegraf pre 31 dana
Košarkaši Crvene zvezde su završili takmičenje u Evroligi, a jedan od igrača koji se javio prvi i izrazi svoje mišljenje je Čima Moneke, jedan od miljenika Delija i crveno-bele javnosti. Takođe, on je nekoliko dana kasnije imao zanimljivo tumačenje i… »
Vesti dana »
Aleksić: Ko je štitio Milića i zašto nema izveštaja o njegovom radu?
Pravda pre 13 minutajoš 33 povezane
Helikopter se srušio – ili možda nije?! Vasiljević odgovorio šta se desilo sa policijskom „gazelom” 26. maja
Dnevnik pre 48 minutajoš 41 povezana
Godišnja inflacija u Nemačkoj preliminarno usporila na 2,6 odsto u maju
Politika pre 48 minutajoš 30 povezanih
Direkcija za robne rezerve isporučiće 330.000 flašica vode za Moravički okrug
Serbian News Media pre 2 satajoš 34 povezane