Povezane vesti

Posle četiri decenije čekanja – legendarni hitovi Južnog vetra odzvanjaće Beogradom: Poznat datum spektakla

Posle četiri decenije čekanja – legendarni hitovi Južnog vetra odzvanjaće Beogradom: Poznat datum spektakla

Nova pre 19 dana
Čekanju je došao kraj – karte su konačno puštene u prodaju, a otkriveni su i datum i mesto događaja o kojem se godinama šuškalo. Bezvremenski hitovi poput „Ej, otkad sam se rodio“, „Pristajem na sve“, „Okreće se kolo sreće“, „Hej živote, hej sudbino“… »
Uzdrmaće region: Posle četiri decenije čekanja, hitovi "Južnog vetra" odzvanjaće Beogradom (foto)

Uzdrmaće region: Posle četiri decenije čekanja, hitovi "Južnog vetra" odzvanjaće Beogradom (foto)

Večernje novosti pre 19 dana
ČEKANjU je došao kraj, a otkriveni su i datum i mesto događaja o kojem se godinama šuškalo, a Beograd se sprema za muzički spektakl kakav se ne pamti. Foto: Privatna arhiva Bezvremenski hitovi poput „Ej otkad sam se rodio“, „Pristajem na sve“, „Okreće se… »
Konačno! Posle četiri decenije čekanja – legendarni hitovi Južnog vetra odzvanjaće Beogradom: poznat datum spektakla koji će…

Konačno! Posle četiri decenije čekanja – legendarni hitovi Južnog vetra odzvanjaće Beogradom: poznat datum spektakla koji će…

Kurir pre 19 dana
Čekanju je došao kraj – karte su konačno puštene u prodaju, a otkriveni su i datum i mesto događaja o kojem se godinama šuškalo. Beograd se sprema za muzički spektakl kakav se ne pamti! Bezvremenski hitovi poput „Ej otkad sam se rodio“, „Pristajem na… »

Vesti dana »

Bugarska pobednica 70. Evrovizije

Bugarska pobednica 70. Evrovizije

BBC News pre 12 minutajoš 20 povezanih
Bugarska je pobednik na Evroviziji 2026

Bugarska je pobednik na Evroviziji 2026

Nova pre 26 minutajoš 2 povezane
Na današnji dan, 17. maj

Na današnji dan, 17. maj

B92 pre 1 satjoš 1 povezana