Povezane vesti
Posle četiri decenije čekanja – legendarni hitovi Južnog vetra odzvanjaće Beogradom: Poznat datum spektakla
Nova 27.04.2026
Čekanju je došao kraj – karte su konačno puštene u prodaju, a otkriveni su i datum i mesto događaja o kojem se godinama šuškalo. Bezvremenski hitovi poput „Ej, otkad sam se rodio“, „Pristajem na sve“, „Okreće se kolo sreće“, „Hej živote, hej sudbino“… »
Uzdrmaće region: Posle četiri decenije čekanja, hitovi "Južnog vetra" odzvanjaće Beogradom (foto)
Večernje novosti 27.04.2026
ČEKANjU je došao kraj, a otkriveni su i datum i mesto događaja o kojem se godinama šuškalo, a Beograd se sprema za muzički spektakl kakav se ne pamti. Foto: Privatna arhiva Bezvremenski hitovi poput „Ej otkad sam se rodio“, „Pristajem na sve“, „Okreće se… »
Konačno! Posle četiri decenije čekanja – legendarni hitovi Južnog vetra odzvanjaće Beogradom: poznat datum spektakla koji će…
Kurir 27.04.2026
Čekanju je došao kraj – karte su konačno puštene u prodaju, a otkriveni su i datum i mesto događaja o kojem se godinama šuškalo. Beograd se sprema za muzički spektakl kakav se ne pamti! Bezvremenski hitovi poput „Ej otkad sam se rodio“, „Pristajem na… »
Vesti dana »
"Očekuje nas ozbiljniji privredni zamajac": Mijušković za Euronews o licenci za NIS i najavljenoj pomoći penzionerima
Euronews pre 1 satjoš 37 povezanih
Policija objavila dramatičan snimak sa autoputa: Preprečili put automobilu, vozača izvukli i bacili na zemlju: Ovo je razlog (video)
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
Osnovci u petak završavaju nastavu, na raspustu od 15. juna do 31.avgusta
RTV pre 1 satjoš 43 povezane
Tepić objavila ceo optužni predlog u slučaju Generalštab - tvrdi da je Vasić promenio iskaz
N1 Info pre 4 satijoš 39 povezanih