Povezane vesti
"Otišao da zaradi, vratili mi ga u sanduku!" Potresna ispovest majke muškarca (35) koji je umro 20 minuta nakon pregleda…
Blic pre 23 dana
Majka preminulog izjavila je da porodica ne može da poveruje šta se dogodilo i smatra da bi Mirza možda preživeo da je zadržan u bolnici Ministarstvo zdravstva i Lekarska komora pokrenuli su inspekcijski nadzor povodom ovog slučaja Oglasila se majka… »
"Vratili mi dete u kovčegu" oglasila se majka tragično stradalog mladića (35): Pošalješ ga zdravog da zaradi džepapac on umre…
Dnevnik pre 23 dana
Oglasila se majka tragično preminulog Mirze Čengića (35), koji je umro 20 minuta nakon lekarskog pregleda u Zadru. Naime, pre 10 dana sezonski radnik iz Sarajeva javio se na Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije jer se nije osećao dobro. Prema… »
"Otišao da zaradi, vratili mi ga u kovčegu!" Potresna ispovest majke mladića (35) koji je preminuo 20 minuta nakon pregleda…
Kurir pre 23 dana
Oglasila se majka tragično preminulog Mirze Čengića (35), koji je umro 20 minuta nakon lekarskog pregleda u Zadru. Naime, pre 10 dana sezonski radnik iz Sarajeva javio se na Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije jer se nije osećao dobro. Prema… »
Potresne reči majke preminulog Mirze Čengića: "Vratili su mi ga u sanduku. Dete mi je umrlo na ulici"
Telegraf pre 23 dana
Ne smiruju se reakcije na smrt 55-godišnjeg Mirze Čengića koji je preminuo 20 minuta nakon lekarskog pregleda u Zadru. Pre 10 dana sezonski radnik iz Sarajeva javio se na Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije jer se nije osećao dobro. Prema tvrdnjama… »
Vesti dana »
Bivši službenik Obaveštajne službe Austrije osuđen zbog špijunaže za Rusiju
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Danas Spasovdanska litija povodom slave grada, u njoj Pojas Presvete Bogorodice
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Arunović i Mikić predvode srpske strelce na Svetskom kupu u Minhenu
Sportske.net pre 3 satajoš 1 povezana