Povezane vesti
"Otišao da zaradi, vratili mi ga u sanduku!" Potresna ispovest majke muškarca (35) koji je umro 20 minuta nakon pregleda…
Blic pre 2 dana
Majka preminulog izjavila je da porodica ne može da poveruje šta se dogodilo i smatra da bi Mirza možda preživeo da je zadržan u bolnici Ministarstvo zdravstva i Lekarska komora pokrenuli su inspekcijski nadzor povodom ovog slučaja Oglasila se majka… »
"Vratili mi dete u kovčegu" oglasila se majka tragično stradalog mladića (35): Pošalješ ga zdravog da zaradi džepapac on umre…
Dnevnik pre 2 dana
Oglasila se majka tragično preminulog Mirze Čengića (35), koji je umro 20 minuta nakon lekarskog pregleda u Zadru. Naime, pre 10 dana sezonski radnik iz Sarajeva javio se na Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije jer se nije osećao dobro. Prema… »
"Otišao da zaradi, vratili mi ga u kovčegu!" Potresna ispovest majke mladića (35) koji je preminuo 20 minuta nakon pregleda…
Kurir pre 2 dana
Oglasila se majka tragično preminulog Mirze Čengića (35), koji je umro 20 minuta nakon lekarskog pregleda u Zadru. Naime, pre 10 dana sezonski radnik iz Sarajeva javio se na Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije jer se nije osećao dobro. Prema… »
Potresne reči majke preminulog Mirze Čengića: "Vratili su mi ga u sanduku. Dete mi je umrlo na ulici"
Telegraf pre 2 dana
Ne smiruju se reakcije na smrt 55-godišnjeg Mirze Čengića koji je preminuo 20 minuta nakon lekarskog pregleda u Zadru. Pre 10 dana sezonski radnik iz Sarajeva javio se na Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije jer se nije osećao dobro. Prema tvrdnjama… »
Vesti dana »
Sila kakvu još nisu koristili: Šta je Mračni orao kojim SAD hoće da napadnu Iran? FOTO
B92 pre 28 minutajoš 29 povezanih
Na severu i zapadu pretežno sunčano, do 16 stepeni; Na planinama sneg, u Velikom Gradištu 10 stepeni
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih
RSF: Srbija pala na 104. mesto po slobodi medija, među najgorima u Evropi
In medija pre 23 minutajoš 14 povezanih
Đedović: Pušteno još 30.000 tona dizela iz rezervi, produžena zabrana izvoza goriva
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih
MUP: Od početka godine 120 poginulih u udesima, najkritičniji dani vikenda
Serbian News Media pre 23 minutajoš 19 povezanih