Povezane vesti

Luka raskinuo veridbu, ona vezu od 5 godina! Breskvica otkrila detalje odnosa sa Dončićem: "On zna ko sam ja"! Klupko se…

Luka raskinuo veridbu, ona vezu od 5 godina! Breskvica otkrila detalje odnosa sa Dončićem: "On zna ko sam ja"! Klupko se…

Kurir pre 2 dana
Nakon uspešne promocije, Anđela Ignjatović Breskvica obratila se medijima i govorila o kolegama i aktuelnim dešavanjima na estradi, osvrnuvši se i na spekulacije o odnosu sa slovenačkim košarkašem Lukom Dončićem. Pevačica je tom prilikom otvoreno… »
"Luka Dončić zna ko sam ja", Breskvica progovorila o slavnom košarkašu: "Tata mi je skrenuo pažnju na..."

"Luka Dončić zna ko sam ja", Breskvica progovorila o slavnom košarkašu: "Tata mi je skrenuo pažnju na..."

Telegraf pre 2 dana
Nakon uspešne promocije, Anđela Ignjatović Breskvica je pred medijima progovorila o kolegama i aktuelnim dešavanjima pa se dotakla spekualcija o odnosu sa Lukom Dončićem. Pevačica je progovorila i o koleginicama koje su joj podmetale nogu. Iako važi za… »
"Tata je najglasniji!" Breskvica iskreno o reakciji porodice na nove spotove: "Ništa nije vulgarno"

"Tata je najglasniji!" Breskvica iskreno o reakciji porodice na nove spotove: "Ništa nije vulgarno"

Telegraf pre 2 dana
Nakon uspešne promocije, Anđela Ignjatović Breskvica otkrila je za naš portal kako se osećala pred sam početak promocije i kako se provela na snimanjima spotova, koja su znala da budu dugačka i iscrpljujuća. Ipak, mlada muzička zvezda sa velikim osmehom… »
"Luka Dončić zna ko sam ja" Breskvica progovorila o slavnom košarkašu, pa priznala: "Tata mi je skrenuo pažnju na stvari koje…

"Luka Dončić zna ko sam ja" Breskvica progovorila o slavnom košarkašu, pa priznala: "Tata mi je skrenuo pažnju na stvari koje…

Blic pre 2 dana
Istakla je da joj je porodica velika podrška i da je njen otac najsnažniji kritičar i navijač. Progovorila je i o košarkašu Luki Dončiću. Nakon uspešne promocije, Anđela Ignjatović Breskvica nije štedela reči o koleginicama koje su pokušale da je… »

Vesti dana »