Povezane vesti
Ponoš (SRCE): Raste podrška evropskoj ideji, bilo bi nerazumno da je niko ne zastupa
Beta 27.04.2026
Predsednik stranke Srbija centar (SRCE) Zdravko Ponoš ocenio je večeras da u Srbiji raste podrška evropskoj ideji i da bi bilo nerazumno da je niko ne zastupa. "Ako budu odvojeni predsednički i parlamentarni izbori onda itekako bilo normalno da svi mi… »
Ponoš (SRCE): Raste podrška evropskoj ideji, bilo bi nerazumno da je niko ne zastupa
Serbian News Media 27.04.2026
„Ako budu odvojeni predsednički i parlamentarni izbori onda itekako bilo normalno da svi mi koji smo protivnici ove vlasti podržimo zajedničkog predsedničkog kandidata“, kazao je on za Glas Šumadije, prenela je stranka SRCE. Kazao je i da bi „bilo… »
Radio sto plus 27.04.2026
“Ako budu odvojeni predsednički i parlamentarni izbori onda itekako bilo normalno da svi mi koji smo protivnici ove vlasti podržimo zajedničkog predsedničkog kandidata”, kazao je on za Glas Šumadije, prenela je stranka SRCE. Kazao je i da bi “bilo… »
Pravo u centar 27.04.2026
„Ako budu odvojeni predsednički i parlamentarni izbori onda itekako bilo normalno da svi mi koji smo protivnici ove vlasti podržimo zajedničkog predsedničkog kandidata“, kazao je on za Glas Šumadije, prenela je stranka SRCE. Kazao je i da bi „bilo… »
Ponoš: Ako budu odvojeni izbori - protivnici vlasti da podrže jednog predsedničkog kandidata
N1 Info 27.04.2026
Ako budu odvojeni predsednički i parlamentarni izbori, bilo bi normalno da svi mi koji smo protivnici ove vlasti podržimo zajedničkog predsedničkog kandidata, izjavio je danas predsednik Srbija centra (SRCE) Zdravko Ponoš u intervjuu za Glas Šumadije… »
Ponoš: Opozicija treba da podrži zajedničkog predsedničkog kandidata koga će, po svemu sudeći, nominovati studentska lista…
Nova 27.04.2026
Ako budu odvojeni predsednički i parlamentarni izbori, bilo bi normalno da svi mi koji smo protivnici ove vlasti podržimo zajedničkog predsedničkog kandidata, izjavio je danas predsednik Srbija centra (SRCE) Zdravko Ponoš u intervjuu za Glas Šumadije… »
Raste podrška evropskoj ideji, bilo bi nerazumno da je niko ne zastupa
Ozon press 27.04.2026
– Ako budu odvojeni predsednički i parlamentarni izbori onda bi itekako bilo normalno da svi mi koji smo protivnici ove vlasti podržimo zajedničkog predsedničkog kandidata. Bilo bi normalno i da tog predsedničkog kandidata nominuje najjači partner, a to… »
Vesti dana »
(Foto/video) Specijalno tužilaštvo Kosova: "Uhapšeno pet bivših srpskih policajaca, našli smo oružje"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 37 povezanih
Krenulo je! Jako nevreme stiglo u Srbiju, apokaliptični prizori na severu zemlje: Krupan grad u mnogim mestima, crni oblaci stigli iz Mađarske (foto)
Kurir pre 21 minutajoš 68 povezanih
Pojavio se snimak sudara u Jadranskom moru: Ima mrtvih kod Splita, jedrilica potonula (video)
Mondo pre 5 minutajoš 27 povezanih
Tramp se sada ozbiljno razbesneo! Netanjahu mu uništava planove, hitno se oglasio: "To nije trebalo da se desi! Ne na ovako važan dan"
Blic pre 26 minutajoš 42 povezane