Повезане вести
Дивац о Дончићу: "Био сам у Мадриду пре трејда, мислио сам да је Лука за велико тржиште"
Спортске.нет пре 1 дан
Владе Дивац је 2018. као генерални менаџер Сакраменто Кингса имао прилику да на драфту бира са друге позиције. Ипак, тада трећи пик на драфту Лука Дончић, није био његов избор, на изненађење многих. Дончић је изабран иза… »
Владе Дивац појаснио зашто није изабрао Луку Дончића на драфту: “Сви су ми рекли да може, али…”
Телеграф пре 1 дан
Избор Луке Дончића као трећег пика на НБА драфту последњих година био је предмет бројних критика и коментара. Посебно је у првом плану био легендарни Владе Дивац... Звезда Лос Анђелес Лејкерса изабрана је иза Деандреа Ејтона… »
ВИДЕО Дивац први пут проговорио како се огрешио о Дончића: Признао да је направио грешку, због тога се и данас каје
Нова пре 1 дан
Од те велике грешке за Влада Дивца у правом смислу нема места у НБА лиги, једноставно га је то одредило као функционера. Пре осам година је Дивац донео одлуку да не покупи Луку Дончића као трећег пика на НБА драфту. Са обзиром на… »
Владе Дивац није могао више да ћути! Ево због чега нисам изабрао Луку Дончића
Вечерње новости пре 1 дан
ГОДИНАМА амерички и европски медији брује и катастрофалном потезу Влада Дивца. (АП Пхото/Мицхаел Цонрои) Наиме, прослављени Србин када је био генерални менаџер Сакрамента – пропустио је прилику да драфтује Луку Дончића. Сада је… »
„Отишао сам у Мадрид да разговарам са Луком“: Владе Дивац коначно испичао целу причу око (не)драфтовања Дончића
Данас пре 1 дан
Када се помене НБА драфт 2018. године обавезна је прича како Владе Дивац није желео да доведе Луку Дончића у Сакраменту. Звезда Лејкерса и НБА лиге изабран је иза Деандреа Ејтона (Финикс Санс) и Марвина Беглија (Сакраменто… »
Вести дана »
Светска банка: Нови пад очекивања од Западног Балкана и Србије
Јужне вести пре 27 минутајош 22 повезане
Дачић са Брунером: Јачање сарадње Србије и ЕУ у области миграција и безбедности граница
Еуроневс пре 47 минутајош 21 повезана
Дан жалости у Шапцу због погибије четири особе у саобраћајној несрећи на ауто-путу Рума-Шабац
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 24 повезане
Тражња добрано надмашила понуду у новој емисији српских еврообвезница
Блоомберг Адриа пре 1 сатјош 18 повезаних