Povezane vesti

Ukrajinski komandir za BBC: Dronovima na ruske vojnike, naftu i moral

BBC News pre 1 dan
Ukrajinski komandir jedinice za upravljanje dronovima Robert Brovdi za BBC o uspesima na frontu: „Slobodarska ukrajinska 'ptica' leti kad i gde god poželi.“. „Mi smo kao crvena marama za neprijatelja. „Zato što selimo rat na njihovu teritoriju da mogu i… »

Danas pre 1 dan
„Mi smo kao crvena marama za neprijatelja. „Zato što selimo rat na njihovu teritoriju da mogu i oni malo da ga osete“, kaže ukrajinski vojnik, dok njegova jedinica sastavlja dronove dugog dometa za lansiranje na Rusiju. Ukrajina je počela da intenzivira… »

Radio 021 pre 1 dan
Ukrajinski komandir jedinice za upravljanje dronovima Robert Brovdi za BBC o uspesima na frontu: „Slobodarska ukrajinska 'ptica' leti kad god i gde god poželi.“. BBC Robert Brovdi, ukrajinski operator dronova, čija se jedinica zove 'Mađareve ptice' „Mi… »

Južne vesti pre 1 dan
BBC Robert Brovdi, ukrajinski operator dronova, čija se jedinica zove ‘Mađareve ptice’ „Mi smo kao crvena marama za neprijatelja. „Zato što selimo rat na njihovu teritoriju da mogu i oni malo da ga osete“, kaže ukrajinski vojnik, dok njegova jedinica… »

NIN pre 1 dan
"Mi smo kao crvena marama za neprijatelja. "Zato što selimo rat na njihovu teritoriju da mogu i oni malo da ga osete", kaže ukrajinski vojnik, dok njegova jedinica sastavlja dronove dugog dometa za lansiranje na Rusiju. Ukrajina je počela da intenzivira… »
Komandant svih ukrajinskih jedinica za dronove ima ove 3 stvari na nišanu: „Crve treba loviti i uništiti“

Komandant svih ukrajinskih jedinica za dronove ima ove 3 stvari na nišanu: „Crve treba loviti i uništiti“

Telegraf pre 2 dana
"Mi smo kao crvena krpa neprijatelju. Jer prenosimo rat na njihovu teritoriju kako bi ga i oni osetili", kaže ukrajinski vojnik dok njegova jedinica užurbano sklapa dronove dugog dometa za lansiranje ka Rusiji. Ukrajina već nekoliko nedelja intenzivira… »
Ovo je čovek kog se Putin najviše plaši: Zbog njega je Rusija u plamenu i ne krije da ima plan za ubijanje: "Najveća masovna…

Ovo je čovek kog se Putin najviše plaši: Zbog njega je Rusija u plamenu i ne krije da ima plan za ubijanje: "Najveća masovna…

Blic pre 2 dana
Ukrajinske snage bespilotnih sistema vode rat u vazduhu iz tajne lokacije duboko pod zemljom Ove snage čine svega 2% ukrajinske vojske. ali i trećinu svih uništenih meta, dok je njihova stopa gubitka, kako navode, manje od 1% godišnje Ukrajina poslednjih… »

Vesti dana »