Povezane vesti
Ukrajinski komandir za BBC: Dronovima na ruske vojnike, naftu i moral
BBC News pre 27 dana
Ukrajinski komandir jedinice za upravljanje dronovima Robert Brovdi za BBC o uspesima na frontu: „Slobodarska ukrajinska 'ptica' leti kad i gde god poželi.“. „Mi smo kao crvena marama za neprijatelja. „Zato što selimo rat na njihovu teritoriju da mogu i… »
Danas pre 27 dana
„Mi smo kao crvena marama za neprijatelja. „Zato što selimo rat na njihovu teritoriju da mogu i oni malo da ga osete“, kaže ukrajinski vojnik, dok njegova jedinica sastavlja dronove dugog dometa za lansiranje na Rusiju. Ukrajina je počela da intenzivira… »
Južne vesti pre 27 dana
BBC Robert Brovdi, ukrajinski operator dronova, čija se jedinica zove ‘Mađareve ptice’ „Mi smo kao crvena marama za neprijatelja. „Zato što selimo rat na njihovu teritoriju da mogu i oni malo da ga osete“, kaže ukrajinski vojnik, dok njegova jedinica… »
Radio 021 pre 27 dana
Ukrajinski komandir jedinice za upravljanje dronovima Robert Brovdi za BBC o uspesima na frontu: „Slobodarska ukrajinska 'ptica' leti kad god i gde god poželi.“. BBC Robert Brovdi, ukrajinski operator dronova, čija se jedinica zove 'Mađareve ptice' „Mi… »
NIN pre 27 dana
"Mi smo kao crvena marama za neprijatelja. "Zato što selimo rat na njihovu teritoriju da mogu i oni malo da ga osete", kaže ukrajinski vojnik, dok njegova jedinica sastavlja dronove dugog dometa za lansiranje na Rusiju. Ukrajina je počela da intenzivira… »
Komandant svih ukrajinskih jedinica za dronove ima ove 3 stvari na nišanu: „Crve treba loviti i uništiti“
Telegraf pre 28 dana
"Mi smo kao crvena krpa neprijatelju. Jer prenosimo rat na njihovu teritoriju kako bi ga i oni osetili", kaže ukrajinski vojnik dok njegova jedinica užurbano sklapa dronove dugog dometa za lansiranje ka Rusiji. Ukrajina već nekoliko nedelja intenzivira… »
Ovo je čovek kog se Putin najviše plaši: Zbog njega je Rusija u plamenu i ne krije da ima plan za ubijanje: "Najveća masovna…
Blic pre 28 dana
Ukrajinske snage bespilotnih sistema vode rat u vazduhu iz tajne lokacije duboko pod zemljom Ove snage čine svega 2% ukrajinske vojske. ali i trećinu svih uništenih meta, dok je njihova stopa gubitka, kako navode, manje od 1% godišnje Ukrajina poslednjih… »
Vesti dana »
Svet na ivici novog sukoba: Američki i izraelski avioni napali iranska plovila
IndeksOnline pre 7 minutajoš 23 povezane
Đurić danas i sutra u Njujorku na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija
RTV pre 1 satjoš 2 povezane