Povezane vesti

Žene hirurzi u Srbiji: 'Sestro, zovite doktora'

BBC News 28.04.2026
Tatjana Vujičić je prva i jedina kardiohirurškinja u KBC 'Dedinje' u Beogradu, a neke njene koleginice za BBC kažu da su se susretale sa komentarima, poput: 'Nije ovaj posao za žene'. Nisam dugo čula u nečijem glasu toliko ljubavi dok priča o poslu. Onda… »
Žene hirurzi u Srbiji: ‘Sestro, zovite doktora’

Danas 28.04.2026
Nisam dugo čula u nečijem glasu toliko ljubavi dok priča o poslu. Onda mi je poslala fotografiju. Operaciona sala, na licu maska, naočare sa nekim uveličavajućim dodacima, a krvave ruke iznad otvorenog grudnog koša. Sve se jasno vidi. Za Tatjanu Vujičić… »

Radio 021 28.04.2026
Tatjana Vujičić je prva i jedina kardiohirurškinja u KBC 'Dedinje' u Beogradu, a neke njene koleginice za BBC kažu da su se susretale sa komentarima, poput: 'Nije ovaj posao za žene'. Privatna arhiva Tatjana Vujičić, kardiohirurškinja (levo) u… »

NIN 28.04.2026
Nisam dugo čula u nečijem glasu toliko ljubavi dok priča o poslu. Onda mi je poslala fotografiju. Operaciona sala, na licu maska, naočare sa nekim uveličavajućim dodacima, a krvave ruke iznad otvorenog grudnog koša. Sve se jasno vidi. Za Tatjanu Vujičić… »

Južne vesti 28.04.2026
Privatna arhiva Tatjana Vujičić, kardiohirurškinja (levo) u operacionoj sali Nisam dugo čula u nečijem glasu toliko ljubavi dok priča o poslu. Onda mi je poslala fotografiju. Operaciona sala, na licu maska, naočare sa nekim uveličavajućim dodacima, a… »

Vesti dana »

Kako se u Srbiji koriste fondovi Evropske unije

Kako se u Srbiji koriste fondovi Evropske unije

BBC News pre 40 minutajoš 4 povezane
Ovo je današnji kurs dinara prema evru

Ovo je današnji kurs dinara prema evru

Blic pre 35 minutajoš 4 povezane
Jak zemljotres u Japanu MAPA

Jak zemljotres u Japanu MAPA

B92 pre 5 minutajoš 6 povezanih