Povezane vesti
Žene hirurzi u Srbiji: 'Sestro, zovite doktora'
BBC News 28.04.2026
Tatjana Vujičić je prva i jedina kardiohirurškinja u KBC 'Dedinje' u Beogradu, a neke njene koleginice za BBC kažu da su se susretale sa komentarima, poput: 'Nije ovaj posao za žene'. Nisam dugo čula u nečijem glasu toliko ljubavi dok priča o poslu. Onda… »
Žene hirurzi u Srbiji: ‘Sestro, zovite doktora’
Danas 28.04.2026
Nisam dugo čula u nečijem glasu toliko ljubavi dok priča o poslu. Onda mi je poslala fotografiju. Operaciona sala, na licu maska, naočare sa nekim uveličavajućim dodacima, a krvave ruke iznad otvorenog grudnog koša. Sve se jasno vidi. Za Tatjanu Vujičić… »
Radio 021 28.04.2026
Tatjana Vujičić je prva i jedina kardiohirurškinja u KBC 'Dedinje' u Beogradu, a neke njene koleginice za BBC kažu da su se susretale sa komentarima, poput: 'Nije ovaj posao za žene'. Privatna arhiva Tatjana Vujičić, kardiohirurškinja (levo) u… »
NIN 28.04.2026
Nisam dugo čula u nečijem glasu toliko ljubavi dok priča o poslu. Onda mi je poslala fotografiju. Operaciona sala, na licu maska, naočare sa nekim uveličavajućim dodacima, a krvave ruke iznad otvorenog grudnog koša. Sve se jasno vidi. Za Tatjanu Vujičić… »
Žene hirurzi u Srbiji: ‘Sestro, zovite doktora’
Južne vesti 28.04.2026
Privatna arhiva Tatjana Vujičić, kardiohirurškinja (levo) u operacionoj sali Nisam dugo čula u nečijem glasu toliko ljubavi dok priča o poslu. Onda mi je poslala fotografiju. Operaciona sala, na licu maska, naočare sa nekim uveličavajućim dodacima, a… »
Vesti dana »
FBD upozorio da novi talas aktivnosti VJT ne sme biti posmatran samo kroz pojedinačne represije
Beta pre 2 satajoš 6 povezanih
BLOG UŽIVO: Skupština Srbije nastavila sednicu - Na dnevnom redu 32 tačke i set pravosudnih zakona
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane
Šokantne reči Erlinga Halanda! Norvežanin iznenadio planetu nakon dva gola: Nije me briga, pobediće nas...
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana
(VIDEO) „Osećam grižu savesti zbog neuspeha“: Nikola Jokić je novi kapiten reprezentacije Srbije
Danas pre 25 minutajoš 34 povezane