Povezane vesti

Šapić najavio da se povlači iz lokalne politike: Umorio sam se...

Šapić najavio da se povlači iz lokalne politike: Umorio sam se...

Nova pre 27 dana
"Umorio sam se, moram da vam priznam. Umorio sam se od mnogih stvari. To će biti osamnaesta godina kako sam u lokalnoj politici i mislim da je dosta", rekao je Šapić za RTS. On je istakao da mu je privilegija da bude na čelu Beograda u periodu kada grad… »
Šapić najavio povlačenje iz politike: Umorio sam se, 2028. će biti kraj moje karijere

Šapić najavio povlačenje iz politike: Umorio sam se, 2028. će biti kraj moje karijere

Nova ekonomija pre 27 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da će 2028. godine kada mu ističe mandat biti 18. godina njegovog angažovanja u lokalnoj politici i da smatra da je to dosta. „Umorio sam se, moram da vam priznam. Umorio sam se od mnogih stvari. To će… »
Šapić: U 2028. biće 18 godina kako sam u lokalnoj politici, mislim da je dosta

Šapić: U 2028. biće 18 godina kako sam u lokalnoj politici, mislim da je dosta

NIN pre 27 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je sinoć da će 2028. godine kada mu ističe mandat biti 18. godina njegovog angažovanja u lokalnoj politici i da smatra da je to dosta, ali je i naglasio da će ostati da živi u Beogradu. "Umorio sam se, moram… »
Šapić najavio da se povlači: Umorio sam se, 2028. će biti kraj moje karijere

Šapić najavio da se povlači: Umorio sam se, 2028. će biti kraj moje karijere

Radio 021 pre 27 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da će 2028. godine kada mu ističe mandat biti 18. godina njegovog angažovanja u lokalnoj politici i da smatra da je to dosta. "Umorio sam se, moram da vam priznam. Umorio sam se od mnogih stvari. To će… »

Vesti dana »

Na današnji dan, 26. maj

Na današnji dan, 26. maj

B92 pre 6 satijoš 1 povezana
Favoriti po planu na Rolan Garosu

Favoriti po planu na Rolan Garosu

Sportske.net pre 5 satijoš 1 povezana