Povezane vesti

Šapić najavio da se povlači iz lokalne politike: Umorio sam se...

Šapić najavio da se povlači iz lokalne politike: Umorio sam se...

Nova pre 1 dan
"Umorio sam se, moram da vam priznam. Umorio sam se od mnogih stvari. To će biti osamnaesta godina kako sam u lokalnoj politici i mislim da je dosta", rekao je Šapić za RTS. On je istakao da mu je privilegija da bude na čelu Beograda u periodu kada grad… »
Šapić najavio povlačenje iz politike: Umorio sam se, 2028. će biti kraj moje karijere

Šapić najavio povlačenje iz politike: Umorio sam se, 2028. će biti kraj moje karijere

Nova ekonomija pre 1 dan
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da će 2028. godine kada mu ističe mandat biti 18. godina njegovog angažovanja u lokalnoj politici i da smatra da je to dosta. „Umorio sam se, moram da vam priznam. Umorio sam se od mnogih stvari. To će… »
Šapić: U 2028. biće 18 godina kako sam u lokalnoj politici, mislim da je dosta

Šapić: U 2028. biće 18 godina kako sam u lokalnoj politici, mislim da je dosta

NIN pre 2 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je sinoć da će 2028. godine kada mu ističe mandat biti 18. godina njegovog angažovanja u lokalnoj politici i da smatra da je to dosta, ali je i naglasio da će ostati da živi u Beogradu. "Umorio sam se, moram… »
Šapić najavio da se povlači: Umorio sam se, 2028. će biti kraj moje karijere

Šapić najavio da se povlači: Umorio sam se, 2028. će biti kraj moje karijere

Radio 021 pre 2 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da će 2028. godine kada mu ističe mandat biti 18. godina njegovog angažovanja u lokalnoj politici i da smatra da je to dosta. "Umorio sam se, moram da vam priznam. Umorio sam se od mnogih stvari. To će… »

Vesti dana »