Povezane vesti
Danas još jedna blokada saobraćaja u Novom Sadu: Minut duža i na novoj lokaciji
Radio 021 28.04.2026
Aktivisti Zborova građana Novog Sada i danas, 28. aprila će blokirati saobraćaj u znak protesta jer su dvojica njihovih aktivista još u pritvoru na Klisi. Današnja blokada biće na raskrsnici kod Doma zdravlja na Limanu i trajaće 21 minut. Protest počinje… »
Novosađani najavljuju novu blokadu: Minut duže za svaki dan koji su aktivisti neosnovano u pritvoru
N1 Info 28.04.2026
Grupa građana Novog Sada pozvala je svoje sugrađane da i večeras u 18 časova, ovog puta na 21 minut, blokiraju raskrsnicu kod Doma zdravlja na Limanu, sa zahtevom da se aktivisti Dimitrije i Nikola, koji su već 21 dan u pritvoru, puste da se brane sa… »
Novosađani i danas blokiraju saobraćaj u znak protesta jer su dvojica aktivista još u pritvoru
Nova 28.04.2026
Aktivisti Zborova građana Novog Sada i danas će blokirati saobraćaj u znak protesta jer su dvojica njihovih aktivista još u pritvoru na Klisi. Blokada će biti na raskrsnici kod Doma zdravlja na Limanu i trajaće 21 minut - koliko dana su i aktivisti u… »
Novi Sad: Blokada saobraćaja kod Doma zdravlja na Limanu zbog dvojice aktivista koji su i dalje u pritvoru
Danas 28.04.2026
Na poziv Zborova građana Novog Sada, danas 28. aprila, biće blokiran saobraćaj na raskrsnici kod Doma zdravlja na Limanu i trajaće 21 minut u znak protesta jer su dvojica aktivista još u pritvoru na Klisi. Protest počinje u 18 časova. Ovo će biti peti… »
Vesti dana »
"Tahikardiju sam dobila, života mi" Varnice u Skupštini, Brnabić i Jovanov u klinču sa Lazovićem: "Da smo hteli da koristimo zvučni top, vas bismo zvali" (video)
Blic pre 17 minutajoš 46 povezanih
Snažan zemljotres pogodio južni Japan: Desetine nestalih u urušenom tržnom centru
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 41 povezana
Helikopter i 40 vatrogasaca iz Beograda upućeno u Španiju zbog požara
Nedeljnik pre 1 satjoš 32 povezane
Delovi Sremske Kamenice bez vode ili sa slabijim pritiskom u sredu, 29. jula
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 25 povezanih