Povezane vesti
Prelević: Hajka huligana na vlasti na konzervatorku znači da je Selaković kriv u slučaju Generalštab
Pravda pre 13 dana
"Mene krivična prijava protiv Estele Radonjić Živkov uopšte ne čudi, jer naša vlast ima huligansku logiku sa fudbalskog stadiona, i sve što radi samo su maniri huligana", kaže advokat Božo Prelević, komentarišući postupak protiv konzervatorke Republičkog… »
Prelević: Hajka huligana na vlasti na konzervatorku znači da je Selaković kriv u slučaju Generalštab
N1 Info pre 14 dana
"Mene krivična prijava protiv Estele Radonjić Živkov uopšte ne čudi, jer naša vlast ima huligansku logiku sa fudbalskog stadiona, i sve što radi samo su maniri huligana", kaže advokat Božo Prelević, komentarišući postupak protiv konzervatorke Republičkog… »
"Hajka na konzervatorku Republičkog zavora za zaštitu spomenika znači da je Selaković kriv u slučaju Generalštab"
Nova pre 14 dana
Božo Prelević: Hajka huligana na vlasti na konzervatorku RZZSK znači da je Nikola Selaković kriv u slučaju Generalštab
Danas pre 14 dana
Mene krivična prijava protiv Estele Radonjić Živkov uopšte ne čudi, jer naša vlast ima huligansku logiku sa fudbalskog stadiona, i sve što radi samo su maniri huligana – kaže advokat Božo Prelević, komentarišući postupak protiv konzervatorke Republičkog… »
Vesti dana »
Skupština Srbije raspravlja o izmenama izbornih zakona: Na dnevnom redu četiri zakona i ODIHR preporuke
Euronews pre 24 minutajoš 43 povezane
MUP IZDAO UPOZORENJE: Opasnost od olujnog vetra – zaštitie vozila i imovinu!
Šabačke novosti pre 34 minutajoš 44 povezane
(Foto, video) Reka ljudi pod Ostrogom: Hiljade vernika na velikom molitvenom sabranju u čast Svetog Vasilija
Dnevnik pre 2 satajoš 23 povezane
Hitno upozorenje na oluju za područja Zapadne i Istočne Srbije, Šumadije i Pomoravlja
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih