Povezane vesti
"Iskoristila sam Kaspera": Mina Kostić otkrila pravu istinu o ljubavi s Manetom, on se oglasio iz Amerike
Telegraf pre 11 dana
Mina Kostić i njen partner Mane Ćuruvija poznatiji kao Kasper intrigraju javnost otkako se saznalo za njihovu vezu. Ljubavnu romansu započeli su putem društvenih mreža, a mnogi su komentarisali kako je on iskoristio pevačicu kako bi i sam dospeo u medije… »
"Iskoristila sam kaspera": Mina Kostić otvorila dušu nakon što joj se verenik vratio u Ameriku, on joj ekspresno odgovorio…
Blic pre 11 dana
Mina ističe da joj Mane mnogo pomaže u poslu, posebno na društvenim mrežama, i da je zahvalna na njegovoj podršci. Mina je nedavno svog verenika angažovala kao menadžera. Pevačica Mina Kostić već mesecima intrigira javnost ljubavnom vezom sa Manetom… »
Vesti dana »
Događaj bez presedana: Orban ignorisao inauguraciju Mađara, prekinuo demokratsku tradiciju u Mađarskoj
Nova pre 3 satajoš 29 povezanih
Velika Britanija šalje razarač na Bliski istok kao pripremu za zaštitu saobraćaja kroz Ormuz
Beta pre 7 minutajoš 41 povezana
Putin sa Ficom u Moskvi: Učinićemo sve da zadovoljimo energetske potrebe Slovačke
Danas pre 6 satijoš 78 povezanih
Zelenski: Od prvih dana totalnog rata do sada, Evropa je bila uz Ukrajinu
RTV pre 13 satijoš 1 povezana