Povezane vesti

Pevač iz "Pinkovih zvezda" se hitno oglasio, najavio i tužbu: "Pričaju da sam bio u gej društvu, policajac je to proširio"

Pevač iz "Pinkovih zvezda" se hitno oglasio, najavio i tužbu: "Pričaju da sam bio u gej društvu, policajac je to proširio"

Blic pre 28 dana
Na Instagramu je odlučno negirao tvrdnje da je viđen u gej društvu u mestu gde živi. Pilica je direktno optužio jednog policajca za širenje dezinformacija o njemu. Nekadašnji učesnik poznatog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", Elsan Pilica, hitno se… »
Gej afera trese Banjaluku i Pinkove zvezde: Pevač hitno reagovao na mrežama, optužio policajca (foto)

Gej afera trese Banjaluku i Pinkove zvezde: Pevač hitno reagovao na mrežama, optužio policajca (foto)

Mondo pre 27 dana
Jedan od kandidata muzičkog takmičenja " Pinkove zvezde" trenutno prolazi kroz skandal koji, kako on tvrdi nema veze s njim. U Banjaluci gej afera između stanovnika sa ovog područja, trese Balkan i dok se neprestano na mrežama pojavljuju snimci gde ljudi… »
Gej afera trese Balkan, u sve upleten ovaj pevač: Odmah se oglasio policajac koji je to proširio...

Gej afera trese Balkan, u sve upleten ovaj pevač: Odmah se oglasio policajac koji je to proširio...

Kurir pre 27 dana
Jedan od kandidata muzičkog takmičenja " Pinkove zvezde" trenutno prolazi kroz skandal koji, kako on tvrdi nema veze s njim. U Banja Luci gej afera između stanovnika sa ovog područja, trese Balkan i dok se neprestano na mrežama pojavljuju snimci gde… »
"Da sam bio u nekom gej društvu, a policajac koji je to proširio...": Pevač iz Pinkovih zvezda upetljan u aferu

"Da sam bio u nekom gej društvu, a policajac koji je to proširio...": Pevač iz Pinkovih zvezda upetljan u aferu

Telegraf pre 28 dana
Pevač iz Pinkovih zvezda, Elsan Pilica, oglasio se hitno na društvenim mrežama zbog lažnih navoda o njemu. Naime, on se oglasio na Instagramu, nakn čega su mu mnoge kolege pružile podršku. Kako je Elsan naveo, o njemu se šire dezinformacije, a za to je… »

Vesti dana »