Повезане вести

Геј афера тресе Бањалуку и Пинкове звезде: Певач хитно реаговао на мрежама, оптужио полицајца (фото)

Геј афера тресе Бањалуку и Пинкове звезде: Певач хитно реаговао на мрежама, оптужио полицајца (фото)

Мондо пре 5 сати
Један од кандидата музичког такмичења " Пинкове звезде" тренутно пролази кроз скандал који, како он тврди нема везе с њим. У Бањалуци геј афера између становника са овог подручја, тресе Балкан и док се непрестано на мрежама… »
Геј афера тресе Балкан, у све уплетен овај певач: Одмах се огласио полицајац који је то проширио...

Геј афера тресе Балкан, у све уплетен овај певач: Одмах се огласио полицајац који је то проширио...

Курир пре 6 сати
Један од кандидата музичког такмичења " Пинкове звезде" тренутно пролази кроз скандал који, како он тврди нема везе с њим. У Бања Луци геј афера између становника са овог подручја, тресе Балкан и док се непрестано на мрежама… »
Певач из "Пинкових звезда" се хитно огласио, најавио и тужбу: "Причају да сам био у геј фруштву, полицајац је то проширио"

Певач из "Пинкових звезда" се хитно огласио, најавио и тужбу: "Причају да сам био у геј фруштву, полицајац је то проширио"

Блиц пре 11 сати
На Инстаграму је одлучно негирао тврдње да је виђен у геј друштву у месту где живи. Пилица је директно оптужио једног полицајца за ширење дезинформација о њему. Некадашњи учесник познатог музичког такмичења "Пинкове звезде"… »
"Да сам био у неком геј друштву, а полицајац који је то проширио...": Певач из Пинкових звезда упетљан у аферу

"Да сам био у неком геј друштву, а полицајац који је то проширио...": Певач из Пинкових звезда упетљан у аферу

Телеграф пре 12 сати
Певач из Пинкових звезда, Елсан Пилица, огласио се хитно на друштвеним мрежама због лажних навода о њему. Наиме, он се огласио на Инстаграму, накн чега су му многе колеге пружиле подршку. Како је Елсан навео, о њему се шире… »

Вести дана »