Povezane vesti
Pevač iz "Pinkovih zvezda" se hitno oglasio, najavio i tužbu: "Pričaju da sam bio u gej društvu, policajac je to proširio"
Blic 28.04.2026
Na Instagramu je odlučno negirao tvrdnje da je viđen u gej društvu u mestu gde živi. Pilica je direktno optužio jednog policajca za širenje dezinformacija o njemu. Nekadašnji učesnik poznatog muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde", Elsan Pilica, hitno se… »
Gej afera trese Banjaluku i Pinkove zvezde: Pevač hitno reagovao na mrežama, optužio policajca (foto)
Mondo 28.04.2026
Jedan od kandidata muzičkog takmičenja " Pinkove zvezde" trenutno prolazi kroz skandal koji, kako on tvrdi nema veze s njim. U Banjaluci gej afera između stanovnika sa ovog područja, trese Balkan i dok se neprestano na mrežama pojavljuju snimci gde ljudi… »
Gej afera trese Balkan, u sve upleten ovaj pevač: Odmah se oglasio policajac koji je to proširio...
Kurir 28.04.2026
Jedan od kandidata muzičkog takmičenja " Pinkove zvezde" trenutno prolazi kroz skandal koji, kako on tvrdi nema veze s njim. U Banja Luci gej afera između stanovnika sa ovog područja, trese Balkan i dok se neprestano na mrežama pojavljuju snimci gde… »
"Da sam bio u nekom gej društvu, a policajac koji je to proširio...": Pevač iz Pinkovih zvezda upetljan u aferu
Telegraf 28.04.2026
Pevač iz Pinkovih zvezda, Elsan Pilica, oglasio se hitno na društvenim mrežama zbog lažnih navoda o njemu. Naime, on se oglasio na Instagramu, nakn čega su mu mnoge kolege pružile podršku. Kako je Elsan naveo, o njemu se šire dezinformacije, a za to je… »
Vesti dana »
Tramp poklonio Siju skulpturu beloglavog orla: 'Nikad se nismo bolje slagali'
BBC News pre 48 minutajoš 31 povezana
Desetine delegata napustile salu tokom Netanjahuovog govora, delegacija Srbije ostala
N1 Info pre 42 minutajoš 18 povezanih
"Naravno da sam pevao 'Bože pravde'": Jovanović je selektor Grčke i dugo nije bio emotivniji nego nakon gostovanja Srbiji
Nova pre 18 minutajoš 33 povezane
Šta ako vam nije leglo 6.000 dinara državne pomoći? Evo detaljnog vodiča u 3 koraka kako da dođete do svog novca
Mondo pre 2 minutajoš 9 povezanih