Povezane vesti
Vučević: Datum izbora nije najvažniji, naš zadatak je da se spremamo za njih (video)
Blic pre 31 dana
Vučević je rekao da je odluka o datumu izbora u nadležnosti Aleksandra Vučića Faktori koji utiču na odluku uključuju geopolitiku, ekonomsku situaciju, energente, kao i međunarodne odnose i sigurnosne izazove Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš… »
Vučević: „Ne znam kada će biti održani izbori, ne otvaram tu temu u razgovoru s Vučićem“
Serbian News Media pre 31 dana
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da ne zna kada će biti održani izbori kao i da tu temu nije otvarao u razgovorima s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Vučević je rekao da „nije najvažnije pitanje“ da li će… »
Vučević: Datum izbora nije najvažniji, naš zadatak je da se spremamo za njih
Euronews pre 31 dana
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da ne zna kada će biti održani vanredni parlamentarni izbori i da datum nije najvažnija stvar, kao i da će predsednik Aleksandar Vučić sagledati sve činjenice koje su opredeljujuće… »
Vučević: Ne znam kada će biti održani izbori, ne otvaram tu temu u razgovoru s Vučićem
NIN pre 31 dana
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da ne zna kada će biti održani izbori kao i da tu temu nije otvarao u razgovorima s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Vučević je rekao da "nije najvažnije pitanje" da li će… »
Vučević ne zna kada će biti izbori: Nisam tu temu otvarao sa Vučićem
N1 Info pre 31 dana
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da ne zna kada će biti održani izbori, kao i da tu temu nije otvarao u razgovorima s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Vučević je rekao da "nije najvažnije pitanje" da li će… »
Vučević: Ne znam kada će biti održani izbori, ne otvaram tu temu u razgovoru s Vučićem
Nova pre 31 dana
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da ne zna kada će biti održani izbori kao i da tu temu nije otvarao u razgovorima s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Vučević je rekao da "nije najvažnije pitanje" da li će… »
Šta Miloš Vučević kaže o tome da li će izbora biti na Petrovdan?
Danas pre 31 dana
Na Aleksandru Vučiću, članu SNS koji je u posebnom statusu, je da odluči kada će biti izbori, kaže Miloš Vučević, predsednik Srpske napredne stranke, za TV K1. Znam da je 12. jula Petrovdan, a da li će biti tada izbori ne znam, kaže Vučević, dodajući da… »
Vesti dana »
Skup zbog bilborda koji ugrožava ptice: Zborovi podneli krivičnu prijavu, pozvali policiju i vatrogasce
Danas pre 5 satijoš 1 povezana