Povezane vesti
Vučević: Datum izbora nije najvažniji, naš zadatak je da se spremamo za njih (video)
Blic pre 1 dan
Vučević je rekao da je odluka o datumu izbora u nadležnosti Aleksandra Vučića Faktori koji utiču na odluku uključuju geopolitiku, ekonomsku situaciju, energente, kao i međunarodne odnose i sigurnosne izazove Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš… »
Vučević: „Ne znam kada će biti održani izbori, ne otvaram tu temu u razgovoru s Vučićem“
Serbian News Media pre 1 dan
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da ne zna kada će biti održani izbori kao i da tu temu nije otvarao u razgovorima s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Vučević je rekao da „nije najvažnije pitanje“ da li će… »
Vučević: Datum izbora nije najvažniji, naš zadatak je da se spremamo za njih
Euronews pre 1 dan
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da ne zna kada će biti održani vanredni parlamentarni izbori i da datum nije najvažnija stvar, kao i da će predsednik Aleksandar Vučić sagledati sve činjenice koje su opredeljujuće… »
Vučević: Ne znam kada će biti održani izbori, ne otvaram tu temu u razgovoru s Vučićem
NIN pre 1 dan
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da ne zna kada će biti održani izbori kao i da tu temu nije otvarao u razgovorima s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Vučević je rekao da "nije najvažnije pitanje" da li će… »
Vučević ne zna kada će biti izbori: Nisam tu temu otvarao sa Vučićem
N1 Info pre 1 dan
Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas da ne zna kada će biti održani izbori, kao i da tu temu nije otvarao u razgovorima s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Vučević je rekao da "nije najvažnije pitanje" da li će… »
Vučević: Ne znam kada će biti održani izbori, ne otvaram tu temu u razgovoru s Vučićem
Nova pre 2 dana
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da ne zna kada će biti održani izbori kao i da tu temu nije otvarao u razgovorima s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Vučević je rekao da "nije najvažnije pitanje" da li će… »
Šta Miloš Vučević kaže o tome da li će izbora biti na Petrovdan?
Danas pre 1 dan
Na Aleksandru Vučiću, članu SNS koji je u posebnom statusu, je da odluči kada će biti izbori, kaže Miloš Vučević, predsednik Srpske napredne stranke, za TV K1. Znam da je 12. jula Petrovdan, a da li će biti tada izbori ne znam, kaže Vučević, dodajući da… »
Vesti dana »
U Srbiji inflacija bi do kraja godine mogla da poraste na 6 odsto
Biznis i finansije pre 7 minutajoš 29 povezanih
RSF: Srbija pala na 104. mesto na Svetskom indeksu slobode medija,
Beta pre 48 minutajoš 14 povezanih
Đedović: Pušteno još 30.000 tona dizela iz rezervi, produžena zabrana izvoza goriva
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih