Povezane vesti

"Dosadilo mi da mu objašnjavam": Karleuša o krahu braka s Tošićem, zbog njega nisu u dobrim odnosima

"Dosadilo mi da mu objašnjavam": Karleuša o krahu braka s Tošićem, zbog njega nisu u dobrim odnosima

Mondo pre 19 dana
Jelena Karleuša bez dlake na jeziku govorila je o svom privatnom životu, ćerkama od kojih jedna ove godine slavi punolestvo, ali i lošem odnosu koji ima sa bivšim suprugom Duškom Tošićem. Jelena Karleuša ove godine će svojoj starijoj ćerki Atini Tošić… »
"Nismo u dobrim odnosima, to je njegova odluka": Karleuša sprema veliko slavlje, progovorila o Dušku

"Nismo u dobrim odnosima, to je njegova odluka": Karleuša sprema veliko slavlje, progovorila o Dušku

Telegraf pre 19 dana
Jelena Karleuša progovorila je o odnosu sa bivšim mužem Duškom Tošićem, te priznala da iako priprema slavlje za ćerke, on ne želi kontakt s njom. Karleuša je u svom stilu prokomentarisala spekulacije o spektaklu koji sprema za svoje ćerke koji slave… »
"Duško i ja nismo u dobrim odnosima, to je njegova odluka" Jelena Karleuša o 18. rođendanu svoje mezimice i bivšem suprugu…

"Duško i ja nismo u dobrim odnosima, to je njegova odluka" Jelena Karleuša o 18. rođendanu svoje mezimice i bivšem suprugu…

Kurir pre 19 dana
Jelena Karleuša ove godine će svojoj starijoj ćerk i Atini Tošić proslaviti 18. rođendan, a nekoliko dana se šuška o spektaklu koji će prirediti svojoj mezimici. Pop diva je priznala da još nije razmišljala o tome jer do septembra ima vremena i… »

Vesti dana »