Povezane vesti
Vučić: Srbija otvorena za dijalog o ljudskim pravima koji predlaže Švajcarska
Beta pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Švajcarska predložila dijalog u kom bi ona učestvovala, ali i sa različitim grupama iz Srbije, o pitanju ljudskih prava. "Ja sam rekao da smo uvek spremni da saslušamo ljude koji na profesionalan… »
Vučić: „Srbija otvorena za dijalog o ljudskim pravima koji predlaže Švajcarska“
Serbian News Media pre 1 dan
„Ja sam rekao da smo uvek spremni da saslušamo ljude koji na profesionalan i nepristrasan način žele da razgovaraju o tome kako da poboljšamo i kako da učinimo boljim život svima koji su drugačiji, od političkih do nacionalnih manjina. Veoma smo otvoreni… »
Pravo u centar pre 1 dan
„Ja sam rekao da smo uvek spremni da saslušamo ljude koji na profesionalan i nepristrasan način žele da razgovaraju o tome kako da poboljšamo i kako da učinimo boljim život svima koji su drugačiji, od političkih do nacionalnih manjina. Veoma smo otvoreni… »
Radio sto plus pre 1 dan
“Ja sam rekao da smo uvek spremni da saslušamo ljude koji na profesionalan i nepristrasan način žele da razgovaraju o tome kako da poboljšamo i kako da učinimo boljim život svima koji su drugačiji, od političkih do nacionalnih manjina. Veoma smo otvoreni… »
N1 Info pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Švajcarska predložila dijalog u kom bi ona učestvovala, ali i sa različitim grupama iz Srbije, o pitanju ljudskih prava. "Ja sam rekao da smo uvek spremni da saslušamo ljude koji na profesionalan… »
Danas pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je Švajcarska predložila dijalog u kom bi ona učestvovala, ali i sa različitim grupama iz Srbije, o pitanju ljudskih prava. „Ja sam rekao da smo uvek spremni da saslušamo ljude koji na profesionalan… »
Vesti dana »
Svetska banka: Inflacija u Srbiji ove godine porašće na oko šest odsto
Morava info pre 18 minutajoš 29 povezanih
Na severu i zapadu pretežno sunčano, do 16 stepeni; Na planinama sneg, u Velikom Gradištu 10 stepeni
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih
RSF: Srbija pala na 104. mesto na Svetskom indeksu slobode medija,
Beta pre 48 minutajoš 14 povezanih
Đedović Handanović: „Pušteno jos 30.000 tona dizela iz rezervi“
Serbian News Media pre 8 minutajoš 19 povezanih
MUP: Od početka godine 120 poginulih u udesima, najkritičniji dani vikenda
Beta pre 23 minutajoš 19 povezanih