Povezane vesti

"Borim se za moj narod, za sve Irance!" Šokirao najboljeg na planeti na Svetskom prvenstvu, pa se emotivno otvorio: Ne znam…

"Borim se za moj narod, za sve Irance!" Šokirao najboljeg na planeti na Svetskom prvenstvu, pa se emotivno otvorio: Ne znam…

Kurir pre 1 dan
Vafei je pobedio prvog igrača sveta Britanca Džada Trampa 13:12 i plasirao se među osam najboljih na Krusiblu. On je rekao da je poslednjih meseci zbog rata u Iranu bio rastrzan, pitajući se da li bi uopšte trebalo da učestvuje na turniru. Vafei je rekao… »
Vafei pobedio Trampa pa izjavio: Borim se za Irance na Svetskom prvenstvu

Vafei pobedio Trampa pa izjavio: Borim se za Irance na Svetskom prvenstvu

Danas pre 1 dan
Iranski snukeraš Hosein Vafei rekao je da se da se bori za svoj narod i da se nada da može da donese malo radosti Irancima, nakon što je prošao u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Šefildu. Vafei je pobedio prvog igrača sveta Britanca Džada Trampa sa… »
Ceo svet u šoku! Evo šta je Iranac uradio usred Evrope dok mu se zemlja totalno raspada

Ceo svet u šoku! Evo šta je Iranac uradio usred Evrope dok mu se zemlja totalno raspada

Večernje novosti pre 1 dan
KAKVO iznenađenje! Morteza Nikoubazl/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Iranski snukeraš Hosein Vafei rekao je da se da se bori za svoj narod i da se nada da može da donese malo radosti Irancima, nakon što je prošao u četvrtfinale Svetskog… »
Iranski snukeraš Vafei: Borim se za Irance na Svetskom prvenstvu

Iranski snukeraš Vafei: Borim se za Irance na Svetskom prvenstvu

Radio sto plus pre 2 dana
Vafei je sinoć pobedio prvog igrača sveta Britanca Džada Trampa 13:12 i plasirao se među osam najboljih na Krusiblu. On je rekao da je poslednjih meseci zbog rata u Iranu bio rastrzan, pitajući se da li bi uopšte trebalo da učestvuje na turniru. Vafei je… »

Vesti dana »