Povezane vesti
"Strugar je pokušao da me udari u stomak u 8. mesecu trudnoće": Anđelka otkrila šok detalj sa snimanja, tresao se 2 dana
Mondo 28.04.2026
Glumica Anđelka Stević Žugić, nedavno je podelila šokantan detalj sa snimanja, kada je zamalo došlo do ozbiljnog incidenta sa njenim kolegom Petrom Strugarom. Anđelka je govorila o trenucima nesigurnosti i izazovima u glumačkom poslu, ali se osvrnula i… »
"Petar Strugar je pokušao da me udari u stomak u 8. mesecu trudnoće": Anđelka Stević Žugić šokirala izjavom
Kurir 28.04.2026
Poznata glumica Anđelka Stević Žugić davno je podelila nesvakidašnju i prilično stresnu anegdotu sa snimanja, koja je zamalo prerasla u ozbiljan incident zbog nesporazuma sa kolegom Petrom Strugarom. Govoreći o izazovima glumačkog poziva, dotakla se… »
"Petar strugar je pokušao da me udari u stomak u 8.: Mesecu trudnoće" Anđelka Prpić otkrila šok detalj sa snimanja: "Tresao se…
Blic 28.04.2026
Pokušao je da je udari u stomak, misleći da je od sunđera, ali ju je Anđelka odmah zaustavila. Strugar nije znao da je ona zaista trudna i mislio je da nosi lažni stomak kao rekvizit. Poznata glumica Anđelka Prpić nedavno je podelila šokantan, ali danas… »
Vesti dana »
Slučaj „Zvučni top“: VJT sumnjiči studente da su unapred planirali aferu, oni odbacuju optužbe (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 37 povezanih
Nove tenzije između Trampa i Melonijeve: "Molila me je za fotografiju", "Izmišlja, zapanjena sam"
RTS pre 3 satajoš 26 povezanih
Cene nafte u padu od osam odsto na nedeljnom nivou, Brent oko 80 dolara po barelu
RTV pre 4 satijoš 44 povezane
Zrenjaninski biciklisti sutra kreću put Novog Sada: Organizovano okupljanje pred veliki studentski skup Zrenjaninski biciklsti
Volim Zrenjanin pre 5 satijoš 9 povezanih