Povezane vesti
"Strugar je pokušao da me udari u stomak u 8. mesecu trudnoće": Anđelka otkrila šok detalj sa snimanja, tresao se 2 dana
Mondo pre 31 dana
Glumica Anđelka Stević Žugić, nedavno je podelila šokantan detalj sa snimanja, kada je zamalo došlo do ozbiljnog incidenta sa njenim kolegom Petrom Strugarom. Anđelka je govorila o trenucima nesigurnosti i izazovima u glumačkom poslu, ali se osvrnula i… »
"Petar Strugar je pokušao da me udari u stomak u 8. mesecu trudnoće": Anđelka Stević Žugić šokirala izjavom
Kurir pre 31 dana
Poznata glumica Anđelka Stević Žugić davno je podelila nesvakidašnju i prilično stresnu anegdotu sa snimanja, koja je zamalo prerasla u ozbiljan incident zbog nesporazuma sa kolegom Petrom Strugarom. Govoreći o izazovima glumačkog poziva, dotakla se… »
"Petar strugar je pokušao da me udari u stomak u 8.: Mesecu trudnoće" Anđelka Prpić otkrila šok detalj sa snimanja: "Tresao se…
Blic pre 31 dana
Pokušao je da je udari u stomak, misleći da je od sunđera, ali ju je Anđelka odmah zaustavila. Strugar nije znao da je ona zaista trudna i mislio je da nosi lažni stomak kao rekvizit. Poznata glumica Anđelka Prpić nedavno je podelila šokantan, ali danas… »
Vesti dana »
Aleksić: Ko je štitio Milića i zašto nema izveštaja o njegovom radu?
Pravda pre 3 satajoš 36 povezanih
Portugalski Alpac Capital preuzima N1, Novu S, Danas i Vijesti: Veze porodice David vode do Vučića i Orbana
Jugmedia pre 1 satjoš 31 povezana
Neočekivan obrt u Nemačkoj: Nezaposlenost pada, a kriza se ne smiruje
B92 pre 17 minutajoš 36 povezanih
Čačanske česme suve već danima, Vlada Srbije šalje '330.000 flašica vode'
BBC News pre 27 minutajoš 43 povezane