Повезане вести

"Стругар је покушао да ме удари у стомак у 8. месецу трудноће": Анђелка открила шок детаљ са снимања, тресао се 2 дана

"Стругар је покушао да ме удари у стомак у 8. месецу трудноће": Анђелка открила шок детаљ са снимања, тресао се 2 дана

Мондо пре 5 сати
Глумица Анђелка Стевић Жугић, недавно је поделила шокантан детаљ са снимања, када је замало дошло до озбиљног инцидента са њеним колегом Петром Стругаром. Анђелка је говорила о тренуцима несигурности и изазовима у глумачком… »
"Петар Стругар је покушао да ме удари у стомак у 8. месецу трудноће": Анђелка Стевић Жугић шокирала изјавом

"Петар Стругар је покушао да ме удари у стомак у 8. месецу трудноће": Анђелка Стевић Жугић шокирала изјавом

Курир пре 9 сати
Позната глумица Анђелка Стевић Жугић давно је поделила несвакидашњу и прилично стресну анегдоту са снимања, која је замало прерасла у озбиљан инцидент због неспоразума са колегом Петром Стругаром. Говорећи о изазовима… »
"Петар стругар је покушао да ме удари у стомак у 8.: Месецу трудноће" Анђелка Прпић открила шок детаљ са снимања: "Тресао се…

"Петар стругар је покушао да ме удари у стомак у 8.: Месецу трудноће" Анђелка Прпић открила шок детаљ са снимања: "Тресао се…

Блиц пре 10 сати
Покушао је да је удари у стомак, мислећи да је од сунђера, али ју је Анђелка одмах зауставила. Стругар није знао да је она заиста трудна и мислио је да носи лажни стомак као реквизит. Позната глумица Анђелка Прпић недавно је… »
"Стругар је покушао да ме удари у стомак у 8. месецу" Анђелка открила шок детаљ са снимања: "Није знао..."

"Стругар је покушао да ме удари у стомак у 8. месецу" Анђелка открила шок детаљ са снимања: "Није знао..."

Телеграф пре 9 сати
Анђелка Прпић недавно је испричала шта је доживела на снимању, када је замало дошло до инцидента са њеним колегом Петром Стругаром. Позната глумица је говорила о тренуцима несигурности и изазовима у глумачком послу, али се… »

Вести дана »