Povezane vesti
Oprezno sa društvenim mrežama: Prevaranti sada haraju Fejsbukom, Amerikanci izgubili 2,1 milijardu dolara
Dnevnik 28.04.2026
Gubici od prevara započetih na društvenim mrežama dostigli su 2,1 milijardu dolara tokom 2025. godine, navodi se u najnovijem izveštaju Federalne trgovinske komisije (FTC). Prema podacima agencije, gubici od ove vrste kriminala porasli su čak osam puta… »
Amerikanci prošle godine izgubili više od dve milijarde dolara zbog prevara na društvenim mrežama
Euronews 28.04.2026
Amerikanci su tokom 2025. godine izgubili 2,1 milijardu dolara usled prevara započetih na društvenim mrežama, navodi se u najnovijem izveštaju Federalne trgovinske komisije (FTC). Prema podacima agencije, gubici od ove vrste kriminala porasli su čak osam… »
Milijarde nestaju u par klikova: Društvene mreže postale “zlatna koka" za prevarante
Telegraf 28.04.2026
Amerikanci su tokom 2025. godine izgubili 2,1 milijardu dolara usled prevara započetih na društvenim mrežama, navodi se u najnovijem izveštaju Federalne trgovinske komisije (FTC). Prema podacima agencije, gubici od ove vrste kriminala porasli su čak osam… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 8 minutajoš 19 povezanih
Posle kišnog petka stiže toplija subota: U četiri grada do 22 stepena, ponegde mogući pljuskovi
Mondo pre 2 satajoš 10 povezanih
Tramp nastavlja bombardovanje: Američki predsednik odbio predlog o prekidu vatre?
Večernje novosti pre 48 minutajoš 9 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Raste broj žrtava ruskog napada na Kijev; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTV pre 28 minutajoš 1 povezana