Povezane vesti
Zvezda nikada nije imala ovoliko vrednog igrača: Kostovu ponovo porasla cena!
Hot sport 28.04.2026
Definitivno zlatna koka crveno-belih! Međunarodni centar za sportske studije (CIES) objavio je najnoviji presek tržišnih vrednosti fudbalera iz regiona, a kada je reč o igračima iz Srbije i Hrvatske – vrh liste ostao je gotovo nepromenjen. Na čelu se i… »
Zvezda skoro nije imala ovoliko vrednog igrača: Kostovu ponovo porasla cena!
Hot sport 28.04.2026
Definitivno zlatna koka crveno-belih! Međunarodni centar za sportske studije (CIES) objavio je najnoviji presek tržišnih vrednosti fudbalera iz regiona, a kada je reč o igračima iz Srbije i Hrvatske – vrh liste ostao je gotovo nepromenjen. Na čelu se i… »
Neverovatno, evo koliko sada vredi Zvezdin vunderkind: Kostovu još porasla cifra, tu su i 4 igrača Partizana
Telegraf 28.04.2026
Međunarodni centar za sportske studije (CIES) objavio je najnoviji presek tržišnih vrednosti fudbalera, a kada je reč o igračima iz Srbije i Hrvatske, u samom vrhu nije bilo većih potresa. Prestižni institut još jednom je rangirao najskuplje igrače iz… »
"Trljao sam oči dok sam gledao derbi!" Zdravko Mamić ostao u šoku zbog Zvezdinih fudbalera: Njih dvojica će doneti klubu 50…
Kurir 28.04.2026
Nekadašnji funkcioner Dinamo Zagreba je ispratio 179. večiti derbi, a nakon utakmice je poručio da je oduševljen mladim fudbalerima crveno-belih. "Gledajući utakmicu Crvene zvezde i Partizana, trljao sam oči kad je u kadru bio mali Avdić. Pitao sam se… »
Vesti dana »
Engleska nadigrala Hrvatsku u goleadi i najboljem meču Mundijala
Danas pre 57 minutajoš 13 povezanih
As Francuske zagrmeo! Jedna stvar na Mundijalu mu posebno smeta! Izneo je niz kritika, mnogi će se sada zapitati!
Kurir pre 6 minutajoš 1 povezana
Raskomadao osam žena: Serijski ubica priznao krivicu pred sudom, osuđen na doživotnu robiju (foto)
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana