Повезане вести

Звезда никада није имала оволико вредног играча: Костову поново порасла цена!

Звезда никада није имала оволико вредног играча: Костову поново порасла цена!

Хот спорт пре 17 сати
Дефинитивно златна кока црвено-белих! Међународни центар за спортске студије (ЦИЕС) објавио је најновији пресек тржишних вредности фудбалера из региона, а када је реч о играчима из Србије и Хрватске – врх листе остао је готово… »
Звезда скоро није имала оволико вредног играча: Костову поново порасла цена!

Звезда скоро није имала оволико вредног играча: Костову поново порасла цена!

Хот спорт пре 17 сати
Дефинитивно златна кока црвено-белих! Међународни центар за спортске студије (ЦИЕС) објавио је најновији пресек тржишних вредности фудбалера из региона, а када је реч о играчима из Србије и Хрватске – врх листе остао је готово… »
Невероватно, ево колико сада вреди Звездин вундеркинд: Костову још порасла цифра, ту су и 4 играча Партизана

Невероватно, ево колико сада вреди Звездин вундеркинд: Костову још порасла цифра, ту су и 4 играча Партизана

Телеграф пре 18 сати
Међународни центар за спортске студије (ЦИЕС) објавио је најновији пресек тржишних вредности фудбалера, а када је реч о играчима из Србије и Хрватске, у самом врху није било већих потреса. Престижни институт још једном је… »
"Трљао сам очи док сам гледао дерби!" Здравко Мамић остао у шоку због Звездиних фудбалера: Њих двојица ће донети клубу 50…

"Трљао сам очи док сам гледао дерби!" Здравко Мамић остао у шоку због Звездиних фудбалера: Њих двојица ће донети клубу 50…

Курир пре 22 сата
Некадашњи функционер Динамо Загреба је испратио 179. вечити дерби, а након утакмице је поручио да је одушевљен младим фудбалерима црвено-белих. "Гледајући утакмицу Црвене звезде и Партизана, трљао сам очи кад је у кадру био… »

Вести дана »