Povezane vesti
Zvezda nikada nije imala ovoliko vrednog igrača: Kostovu ponovo porasla cena!
Hot sport pre 29 dana
Definitivno zlatna koka crveno-belih! Međunarodni centar za sportske studije (CIES) objavio je najnoviji presek tržišnih vrednosti fudbalera iz regiona, a kada je reč o igračima iz Srbije i Hrvatske – vrh liste ostao je gotovo nepromenjen. Na čelu se i… »
Zvezda skoro nije imala ovoliko vrednog igrača: Kostovu ponovo porasla cena!
Hot sport pre 29 dana
Definitivno zlatna koka crveno-belih! Međunarodni centar za sportske studije (CIES) objavio je najnoviji presek tržišnih vrednosti fudbalera iz regiona, a kada je reč o igračima iz Srbije i Hrvatske – vrh liste ostao je gotovo nepromenjen. Na čelu se i… »
Neverovatno, evo koliko sada vredi Zvezdin vunderkind: Kostovu još porasla cifra, tu su i 4 igrača Partizana
Telegraf pre 29 dana
Međunarodni centar za sportske studije (CIES) objavio je najnoviji presek tržišnih vrednosti fudbalera, a kada je reč o igračima iz Srbije i Hrvatske, u samom vrhu nije bilo većih potresa. Prestižni institut još jednom je rangirao najskuplje igrače iz… »
"Trljao sam oči dok sam gledao derbi!" Zdravko Mamić ostao u šoku zbog Zvezdinih fudbalera: Njih dvojica će doneti klubu 50…
Kurir pre 30 dana
Nekadašnji funkcioner Dinamo Zagreba je ispratio 179. večiti derbi, a nakon utakmice je poručio da je oduševljen mladim fudbalerima crveno-belih. "Gledajući utakmicu Crvene zvezde i Partizana, trljao sam oči kad je u kadru bio mali Avdić. Pitao sam se… »
Vesti dana »
Čačak još uvek bez vode; Otvorena telefonska linija za pomoć stanovništvu iz osetljivih kategorija
RTV pre 1 satjoš 46 povezanih
Vučić: Ponosan na sve što smo postigli u Kini, za pet dana sastanci sa 29 kompanija
Euronews pre 2 satajoš 23 povezane