Povezane vesti
Srpska pevačica nakon bolnog razvoda ostala sama sa dvoje dece: "Imala sam strah kako će moje telo to podneti"
Mondo 28.04.2026
Pevačica Marija Mikić nedavno se razvela od Jovana Pantića sa kojim ima dvoje dece - ćerku Đurđu i sina Miliju. Ona je mesec dana nakon prvog porođaja ostala ponovo u drugom stanju, a sada je odgovarajući na pitanja pratilaca govorila o majčinstvu i… »
Razvela se i ostala sama sa dvoje male dece: Pevačica sada priznala: " Imala sam strah da li ću uspeti i biti dovoljno dobra"
Blic 28.04.2026
Jovan Pantić je izrazio veliku emotivnu vezanost za ćerku Đurđu i istakao koliko mu ona nedostaje. Poručila je ženama u sličnoj situaciji da veruju da mogu podneti izazove koje im život donosi. Pevačica Marija Mikić nedavno se razvela od Jovana Pantića… »
Vesti dana »
'Lepeza, voda i klima': Upozorenje na toplotni talas u Srbiji i Bosni i Hercegovini
BBC News pre 3 satajoš 26 povezanih
Šta donosi novi toplotni talas? Štab upozorava na nestašicu vode i požare, donete nove mere
Euronews pre 11 minutajoš 26 povezanih
Volstrit u jednom danu izgubio više od 1.000 poena: Šta istorija kaže da sledi posle ovakvog pada?
BizLife pre 2 satajoš 30 povezanih
Vučić obišao stakleni vidikovac na Kablaru: „Može da izdrži i 150 tona“
RTK pre 5 minutajoš 19 povezanih
Dunav sve plići, bliži se istorijskom minimumu svih vremena u Srbiji
BBC News pre 2 satajoš 25 povezanih