Povezane vesti

Bivši direktor FBI-ja optužen zbog objave sa „školjkama”

Bivši direktor FBI-ja optužen zbog objave sa „školjkama”

Politika pre 12 dana
Džejms Komi pod istragom zbog simbola koji su tumačeni kao moguća pretnja predsedniku Donaldu Trampu. Protiv bivšeg direktora Federalnog istražnog biroa (FBI) Džejmsa Komija podignuta je optužnica zbog fotografije školjki iz maja prošle godine, koja je… »
Bivši direktor FBI-ja Džejms Komi ponovo pred sudom: Šifra "86 47" ključni dokaz?

Bivši direktor FBI-ja Džejms Komi ponovo pred sudom: Šifra "86 47" ključni dokaz?

Euronews pre 12 dana
Bivši direktor FBI-ja Džejms Komi ponovo se nalazi pod istragom američkog Ministarstva pravde. Prema navodima izvora bliskih istrazi, protiv Komija je podignuta nova optužnica, druga u kratkom vremenskom periodu, koja bi mogla ozbiljno da ugrozi njegovu… »
Podignuta i druga optužnica protiv bivšeg direktora FBI: Bela kuća ne oprašta Džejmsu Komiju

Podignuta i druga optužnica protiv bivšeg direktora FBI: Bela kuća ne oprašta Džejmsu Komiju

Telegraf pre 12 dana
Druga optužnica. Bivši direktor FBI Džejm Komi optužen je je ponovo, ovaj put zbog fotografije školjki za koju su zvaničnici Ministarstva pravde rekli da predstavlja pretnju predsedniku Donaldu Trampu. To predstavlja drugi pokušaj administracije… »

Vesti dana »