Povezane vesti
"Plakala sam i pitala se zašto": Naša pevačica na vrhuncu popularnosti otišla u Ameriku, a onda otkrila kroz kakvu agoniju je…
Nova pre 16 dana
Anica Milenković dugo je bila van medija i estrade, a onda je odlučila da progovori o svom detinjstvu, životu, vrtoglavoj popularnosti, porodici i deci. Devedesetih godina Anica Milenković je bila jedna od najvećih zvezda, a u jeku popularnosti je… »
Bila najveća zvezda u Srbiji, pa otišla u Ameriku i doživela propast: "Sada brišem zadnjice starcima da mogu deci da donesem…
Blic pre 16 dana
Nikada nije imala finansijsku podršku od muškaraca i ponosna je što je samostalna. Ističe da se ne stidi poslova koje radi, jer su joj važni porodica i sigurnost dece. Pevačica Anica Milenković dvehiljaditih godina je harala javnom scenom, a nakon… »
"Ne stidim se ničega" Emotivna ispovest Anice Milenković: Sve o karijeri, životu u Americi i porodici: Šta je loše u tome što…
Kurir pre 16 dana
Anica Milenković za Kurir je prvi put nakon 16 godina govorila o svom privatnom životu, karijeri, usponima i padovima. Pevačica je jednom prilikom u emisiji "1na1" autora i voditelja Jovane Matić Đokić, ogolila dušu i priznala kroz kakvu agoniju je… »
Vesti dana »
Vučić: Odbio sam poziv na glamuroznu proslavu odcjepljenja od moje Srbije
SEEbiz pre 15 minutajoš 3 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB - U toku treća runda pregovora Izraela i Libana u Vašingtonu; SAD: Zajednički jezik sa Pekingom u vezi sa Iranom
RTV pre 56 minutajoš 2 povezane
Završen protest studenata i građana ispred RTS: Nisu zadovoljni izveštavanjem o nasilju danas ispred Pravnog fakulteta, zovu sve da dođu 23. maja u Beograd
Danas pre 7 satijoš 5 povezanih
Šta je „Tukididova zamka“ na koju je Si upozorio Trampa usred najveće globalne krize modernog doba
Danas pre 12 satijoš 2 povezane