Povezane vesti
"Moje ime je Đorđe Balašević, ja sam dete neba" Aleksa objavio prvu sliku sina koja je rastopila sve: Ponosni tata puca od…
Blic pre 1 dan
Aleksa je na Instagramu podelio prvu sliku sina i emotivnu poruku povodom rođenja. Zahvalio je doktoru Stevanu Milatoviću na prirodnom i uspešnom porođaju. Supruga Alekse Balaševića, Nikolina, porodila se juče i na svet je donela sina kom su ponosni… »
Prva fotka žene Alekse Balaševića posle porođaja: Olivera joj uputila emotivnu poruku (FOTO)
Nova pre 11 sati
Nikolina Balašević, supruga sina Đorđa Balašević, juče se porodila i na svet donela sina kome su dali ime po pokojnom dedi. Aleksa i Nikolina već imaju četvorogodišnju ćerku Veru, a sada je njihova porodica bogatija za još jednog člana. Tim povodom se… »
Prva slika unuka Đorđa Balaševića rastopila srca: Dali mu ime po slavnom dedi, a ove reči će vas raznežiti
Mondo pre 19 sati
Sin pokojnog legendarnog pevača Đoleta Balaševića, Aleksa, juče je postao otac po drugi put. Njegova supruga Nikolina donela je na svet sina, kom su ime dali po dedi - Đorđe, što su svi oduševljeno dočekali. Nakon što je Aleksa sa svima podelio srećne… »
Ovo je prva slika malog Đorđa Balaševića: Aleksina objava rastopila sve "Ja sam dete neba, sišao sam..."
Telegraf pre 20 sati
Aleksa Balašević, sin pokojnog legendarnog pevača Đoleta, juče je postao otac po drugi put. Njegova supruga Nikolina donela je na svet sina, kom su ime dali po dedi - Đorđe, što su svi oduševljeno dočeakli. Nakon što je Aleksa sa svima podelio srećne… »
"Evo me, moje ime je Đorđe Balašević": Aleksa uhvatio sina za ruku, pa uputio snažne reči (foto)
Kurir pre 22 sata
Porodica kantautora Đorđa Balaševića proživljava dane ispunjene velikom radošću. Aleksa Balašević, sin Olivere i Đorđa, postao je otac dečaka, a sada se ponosni otac tim povodom oglasio i na svom Instagram nalogu uputivši reči prepune emocija. "Evo me… »
Olivera Balašević za rođendan dobila najlepši poklon: "Đole se vratio kući, prizvalo ga je srce jedne provincijalke"
Kurir pre 23 sata
Porodica kantautora Đorđa Balaševića proživljava dane ispunjene velikom radošću. Aleksa Balašević, sin Olivere i Đorđa, postao je otac dečaka, a slavlje zbog dolaska prinove brzo se nadovezalo na još jedan važan datum. Samo dvadeset četiri sata nakon što… »
Duplo slavlje u domu Balaševića: Nakon što se porodila, snajka se obratila Oliveri, ona podelila poruku
Telegraf pre 24 sata
Sin Olivere i Đorđa Balaševića, Aleksa juče je postao otac po drugi put. Supruga mu je donela na svet dečaka kojem su ime dali Đorđe, po legendarnom pevaču. U njihovom domu je sada dvostruko slavlje jer je danas njegovoj majci rođendan. Naime, Olivera… »
Slavlje u domu Bašalevića dan nakon što je Aleksa dobio sina, snajka se obratila Oliveri, ona podelila poruku: "Moja Nikolina…
Blic pre 24 sata
Dan posle rođenja unuka, Olivera Balašević proslavila je svoj 67. rođendan. Snajka Nikoleta javno je čestitala Oliveri rođendan emotivnom porukom. Aleksa Balaašević, sin Olivere i Đorđa Balaševića, juče je dobio sina. Samo dan nakon što su slavili… »
Oglasio se i Aleksa Balašević javno se zahvalio doktoru: "Drugi put dočekuješ našu Decu Neba"
Dnevnik pre 1 dan
Aleksa Balašević i njegova žena Nikolina juče su dobili drugo dete, sina kome su dali ime Đorđe po Aleksinom ocu, slavnom kantautoru Đorđu Balaševiću. Aleksa nije skrivao emocije te je odmah i zahvalio doktoru koji je pomogao da se njegov naslednik rodi… »
Ovo je lepa supruga Alekse Balaševića: O njoj govorio sa žarom "Kad sam je upoznao bila je nevina..."
Telegraf pre 1 dan
Aleksa Balašević i njegova supruga Nikolina juče postali roditelji dečaka kojem su dali ime Đorđe, po ocu Alekse i legendarnom pevaču Đorđu Balaševiću. Nikolina nije prisutna u medijima i vodi povučen život, a paru je ovo drugo dete po redu. Jednom… »
Prva slika Nikoline Balašević nakon porođaja, Olivera se javno obratila snajki: "Hvala ti za borbu i ovu neizrecivu radost"
Blic pre 1 dan
Olivera je emotivno istakla da je rođenje Đorđa ispunilo njeno srce radošću Izrazila je koliko joj znači Nikolina snaga i dobrota u porodičnom okruženju. Olivera Balašević obratila se snajki Nikolini nakon što se porodila i na svet donela sina Đorđa. Ona… »
"Kada sam je upoznao bila je nevina" Ovo je lepa Nikolina sa kojom je Aleksa Balašević juče dobio sina Đorđa: "Nije pila…
Blic pre 1 dan
Aleksa je opisao kako mu je Nikolina promenila život i duhovno ga osnažila. Njihova veridba se dogodila u Nazaretu uz blagoslov Jerusalimske patrijaršije. Aleksa Balašević i njegova supruga juče su dobili sina kojem su dali ime Đorđe. Nikolina ne voli da… »
Prva slika Nikoline Balašević iz porodilišta: Olivera joj uputila moćnu poruku "Hvala ti za neizrecivu radost"
Telegraf pre 1 dan
Juče se porodila supruga Alekse Balaševića, Nikolina i na svet je donela sina kom su dali ime Đorđe, po legendarno pevaču i ocu Alekse, Đorđu Balaševiću. Na društvenim mrežama su se oglasili i Aleksa i njegova majka Olivera presrećni a sada je Olivera… »
Vesti dana »
Amerika šalje hipersoničnu raketu?! Generali stavili Trampu vojni plan za Iran, cene nafte odmah eksplodirale
Mondo pre 58 minutajoš 29 povezanih
Nagli pad temperature pred Prvi maj: Minus na Kopaoniku, sneg na Zlatiboru i u Sjenici
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 27 povezanih
RSF: Srbija pala na 104. mesto na Svetskom indeksu slobode medija,
Beta pre 48 minutajoš 14 povezanih
Đedović Handanović: Vlada donela odluku o puštanju dodatnih 30.000 tona dizela iz rezervi, produžena zabrana izvoza nafte
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih
MUP: Od početka godine 120 poginulih u udesima, najkritičniji dani vikenda
Beta pre 23 minutajoš 19 povezanih