Povezane vesti
Tramp: Oduvek sam želeo da živim u Bakingemskoj palati
NIN pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je "oduvek želeo da živi u Bakingemskoj palati", a time je odgovorio na tvrdnju da bi mogao biti u rodbinskim vezama sa britanskim kraljem Čarlsom. Tramp je to napisao u utorak objavi na svojoj društvenoj… »
"Razgovaraću o tome sa kraljem i kraljicom": Tramp otkrio da je oduvek želeo da živi u Bakingemskoj palati
Euronews pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je "oduvek želeo da živi u Bakingemskoj palati", a time je odgovorio na tvrdnju da bi mogao biti u rodbinskim vezama sa britanskim kraljem Čarlsom. Tramp je to napisao u utorak objavi na svojoj društvenoj… »
Zaharova: Grenland odahnuo kad je Tramp izrazio želju da živi u Bakingemskoj palati
Euronews pre 1 dan
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da su mnogi Grenlanđani odahnuli nakon što je predsednik SAD Donald Tramp izjavio da bi želeo da živi u Bakingemskoj palati u Londonu. "Mislim da je neko na Grenlandu… »
Tramp: Oduvek sam želeo da živim u Bakingemskoj palati; Zaharova: Grenlanđani odahnuli
Insajder pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je „oduvek želeo da živi u Bakingemskoj palati“, reagujući na tekst britanskog „Dejli mejla“ o mogućim rodbinskim vezama sa kraljem Čarlsom III, uz napomenu da će o tome razgovarati sa britanskim monarhom… »
Tramp: Oduvek sam želeo da živim u Bakingemskoj palati; Zaharova: Grenland odahnuo
RTV pre 1 dan
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je "oduvek želeo da živi u Bakingemskoj palati", a time je odgovorio na tvrdnju da bi mogao biti u rodbinskim vezama sa britanskim kraljem Čarlsom. Tramp je to napisao u utorak objavi na svojoj… »
"Grenland može da odahne, Tramp želi u Bakingemsku palatu"
B92 pre 1 dan
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije, Marija Zaharova, komentarisala je izjavu Donalda Trampa o želji da živi u Bakingemskoj palati, rekavši da su mnogi Grenlanđani odahnuli nakon toga. Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija… »
"Razgovaraću o tome sa kraljem i kraljicom", Tramp: Oduvek sam želeo da živim u Bakingemskoj palati
Večernje novosti pre 1 dan
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da je "oduvek želeo da živi u Bakingemskoj palati", a time je odgovorio na tvrdnju da bi mogao biti u rodbinskim vezama sa britanskim kraljem Čarlsom. Foto: AP Photo/Alex Brandon Tramp je to napisao u utorak… »
Vesti dana »
Taj film Evropa neće gledati: Americi ne pada napamet da krene sa Nemcima u pohod na Istok
Sputnik pre 1 satjoš 28 povezanih
"Sačekali su nas ljudi koji su izašli iz kombija sa natpisom 'Srbija pobeđuje'": Andrej je jedan od napadnutih aktivista u Resniku, za Nova.rs otkriva šta se dešavalo sinoć
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih
Severna Makedonija pala za tri mesta na Globalnom indeksu slobode štampe
Serbian News Media pre 6 satijoš 20 povezanih
AMSS: Tokom prvomajskog praznika pojačan saobraćaj ka izletištima, potencijalno i na granicama
Serbian News Media pre 19 minutajoš 31 povezana