Povezane vesti

Tramp: Oduvek sam želeo da živim u Bakingemskoj palati

Tramp: Oduvek sam želeo da živim u Bakingemskoj palati

NIN pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je "oduvek želeo da živi u Bakingemskoj palati", a time je odgovorio na tvrdnju da bi mogao biti u rodbinskim vezama sa britanskim kraljem Čarlsom. Tramp je to napisao u utorak objavi na svojoj društvenoj… »
"Razgovaraću o tome sa kraljem i kraljicom": Tramp otkrio da je oduvek želeo da živi u Bakingemskoj palati

"Razgovaraću o tome sa kraljem i kraljicom": Tramp otkrio da je oduvek želeo da živi u Bakingemskoj palati

Euronews pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je "oduvek želeo da živi u Bakingemskoj palati", a time je odgovorio na tvrdnju da bi mogao biti u rodbinskim vezama sa britanskim kraljem Čarlsom. Tramp je to napisao u utorak objavi na svojoj društvenoj… »
Zaharova: Grenland odahnuo kad je Tramp izrazio želju da živi u Bakingemskoj palati

Zaharova: Grenland odahnuo kad je Tramp izrazio želju da živi u Bakingemskoj palati

Euronews pre 1 dan
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je danas da su mnogi Grenlanđani odahnuli nakon što je predsednik SAD Donald Tramp izjavio da bi želeo da živi u Bakingemskoj palati u Londonu. "Mislim da je neko na Grenlandu… »
Tramp: Oduvek sam želeo da živim u Bakingemskoj palati; Zaharova: Grenlanđani odahnuli

Tramp: Oduvek sam želeo da živim u Bakingemskoj palati; Zaharova: Grenlanđani odahnuli

Insajder pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je „oduvek želeo da živi u Bakingemskoj palati“, reagujući na tekst britanskog „Dejli mejla“ o mogućim rodbinskim vezama sa kraljem Čarlsom III, uz napomenu da će o tome razgovarati sa britanskim monarhom… »
Tramp: Oduvek sam želeo da živim u Bakingemskoj palati; Zaharova: Grenland odahnuo

Tramp: Oduvek sam želeo da živim u Bakingemskoj palati; Zaharova: Grenland odahnuo

RTV pre 1 dan
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je "oduvek želeo da živi u Bakingemskoj palati", a time je odgovorio na tvrdnju da bi mogao biti u rodbinskim vezama sa britanskim kraljem Čarlsom. Tramp je to napisao u utorak objavi na svojoj… »
"Grenland može da odahne, Tramp želi u Bakingemsku palatu"

"Grenland može da odahne, Tramp želi u Bakingemsku palatu"

B92 pre 1 dan
Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije, Marija Zaharova, komentarisala je izjavu Donalda Trampa o želji da živi u Bakingemskoj palati, rekavši da su mnogi Grenlanđani odahnuli nakon toga. Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija… »
"Razgovaraću o tome sa kraljem i kraljicom", Tramp: Oduvek sam želeo da živim u Bakingemskoj palati

"Razgovaraću o tome sa kraljem i kraljicom", Tramp: Oduvek sam želeo da živim u Bakingemskoj palati

Večernje novosti pre 1 dan
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da je "oduvek želeo da živi u Bakingemskoj palati", a time je odgovorio na tvrdnju da bi mogao biti u rodbinskim vezama sa britanskim kraljem Čarlsom. Foto: AP Photo/Alex Brandon Tramp je to napisao u utorak… »

Vesti dana »