Povezane vesti
"Ti si ubio oca" Darko Lazić krivio sebe za očevu smrt, komentari ga dodatno slomili: Da nisi ti to uradio ne bi ni on
Kurir pre 18 dana
Darko Lazić u kratkom vremenskom periodu suočio se sa velikim porodičnim gubicima. 2019. godine njegov otac je umro nakon operacije želuca koju je i sam Darko uradio. Pre samo dva meseca ostao je bez rođenog brata Dragana Lazića, koji je poginuo u… »
"Govorili su mi da sam ga ja ubio": Darko Lazić krivio sebe za očevu smrt! "Srce mu je puklo"
Telegraf pre 18 dana
Porodicu Darka Lazića u poslednji nekoliko godina zadesile su dve velike tragedije. Najpre mu je preminuo otac Milan 2020. godine, a nedavno je izgubio i brata Dragana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Pre nekoliko godina njegov otac Milan iznenada je… »
Vesti dana »
Vučić razgovarao sa predstavnicima azerbejdžanskih kompanija o investicijama i saradnji
Danas pre 1 satjoš 40 povezanih
Tramp zapretio Iranu „veoma lošim periodom“, Iran definisao "crvene linije", region ponovo na ivici velikog sukoba
NIN pre 13 minutajoš 32 povezane
Vučić: Milić nije učestvovao u izvršenju najtežeg krivičnog dela, već u prikirivanju ili ne znam čemu još
N1 Info pre 43 minutajoš 81 povezana
Veliki napad Kijeva dronovima na Moskovsku regiju, četvoro mrtvih
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih