Povezane vesti
"Ti si ubio oca" Darko Lazić krivio sebe za očevu smrt, komentari ga dodatno slomili: Da nisi ti to uradio ne bi ni on
Kurir 29.04.2026
Darko Lazić u kratkom vremenskom periodu suočio se sa velikim porodičnim gubicima. 2019. godine njegov otac je umro nakon operacije želuca koju je i sam Darko uradio. Pre samo dva meseca ostao je bez rođenog brata Dragana Lazića, koji je poginuo u… »
"Govorili su mi da sam ga ja ubio": Darko Lazić krivio sebe za očevu smrt! "Srce mu je puklo"
Telegraf 29.04.2026
Porodicu Darka Lazića u poslednji nekoliko godina zadesile su dve velike tragedije. Najpre mu je preminuo otac Milan 2020. godine, a nedavno je izgubio i brata Dragana u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Pre nekoliko godina njegov otac Milan iznenada je… »
Vesti dana »
Zločin u Ribnikaru: Odbrana najavila žalbe na zatvorske kazne roditeljima maloletnog K. K.
BBC News pre 45 minutajoš 98 povezanih
Policija zaustavila auto u Inđiji, a odmah potom pretresla kuću vozača: Zaplenjeno više od 100 kilograma droge
Nova pre 1 satjoš 33 povezane
Dečak povređen u Mladenovcu stabilno, u toku detaljna dijagnostika
Politika pre 13 satijoš 3 povezane
Poslanici u Skupštini o pravosudnim zakonima, slučaju Senjak, sednici o poverenju Vladi
Beta pre 55 minutajoš 30 povezanih