Povezane vesti
"Kao iz topa sam odgovorio da nemam" Kostić ovako počeo saradnju sa Cecom, otkrio da li je odbila neku pesmu
Telegraf 29.04.2026
Kompozitor i pevač Dejan Kostić pre dve godine započeo je saradnju sa balkanskom zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović. Ceca je godinama sarađivala sa Marinom Tucaković, a posle njene smrti je tragala za novim saradnikom. Ona je odlučila da da šansu Kostiću… »
"Pitala me je da li imam neke pesme za nju" Dejan Kostić otkrio kako je započeo saradnju sa Cecom, izneo i detalje novog…
Blic 29.04.2026
Ceca je lično došla kod Kostića u studio i započela razgovor o potencijalnim pesmama za sebe. Kostić ističe da pesme za Cecu moraju biti namenski pravljene zbog njene velike i kompleksne karijere. Kompozitor i pevač Dejan Kostić pre dve godine započeo je… »
Vesti dana »
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 40 povezanih
Policajac iz Vranja uhapšen zbog gaženja pešaka: Pobegao sa mesta nesreće, žrtva podlegla povredama
Insajder pre 49 minutajoš 24 povezane
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 53 povezane
Vlada Srbije produžila zabranu izvoza nafte i naftnih derivata do 2. jula
Jugmedia pre 2 satajoš 23 povezane