Povezane vesti
Pevao na Zelenom vencu, preživljavao na ulici, dobio opaku bolest: Bolna ispovest pevača, danas ima posledice
Telegraf pre 23 sata
Milan Petković proslavio se u rijaliti programu "Zadruga", a pevač koji je prošao težak put do uspeha, danas snima muziku i uživa u čarima svog posla. Inače, Milan se borio sa opakom bolešću, a krenuo je kao ulični svirač. - Nisam želeo da ostanem dole i… »
Preživljavao na ulici, pa dobio opaku bolest: Potresna ispovest našeg pevača: "Ruke su mi se oduzele, nisam hodao"
Blic pre 23 sata
Radio je za nisku dnevnicu u lokalima, ali je više zarađivao nastupajući na ulici. Petković je preboleo opaku bolest, Gilen Bareov sindrom, koja mu je gotovo oduzela pokretljivost. Milan Petković proslavio se u rijalitiju "Zadruga", a pevač koji je… »
Iz Leskovca i Vranja otišao u Beograd po bolji život: „Mislio sam da je med i mleko – a dočekala me ulica“
Jugmedia pre 1 dan
Pevač Milan Petković, rođen u Leskovcu, a odrastao u Vranju, govorio je o teškom životnom putu, odlasku u Beograd, pevanju na ulici i bolesti koja ga je gotovo prikovala za postelju. Kako je ispričao, u Beograd je otišao jer nije želeo da ostane da radi… »
Jeziva ispovest našeg pevača kida dušu! Preživljavao je na ulici, bio gotovo paralizovan: Ustao sam i nisam mogao da hodam...…
Kurir pre 1 dan
Pevač Milan Petković svojevremeno je dušu i progovorio o teškom životnom putu, kao i o opakoj bolesti sa kojom se iznenada susreo, a koja mu je promenila život iz korena. Milan Petković koji je učestvovao i u rijalitiju progovorio je o najtežim… »
Vesti dana »
Gori Evropa! Tramp besan kao ris, spremio potez koji će promeniti istoriju?! Brutalno ponizio Merca, pa najavio osvetu
Blic pre 9 minutajoš 28 povezanih
"Sačekali su nas ljudi koji su izašli iz kombija sa natpisom 'Srbija pobeđuje'": Andrej je jedan od napadnutih aktivista u Resniku, za Nova.rs otkriva šta se dešavalo sinoć
Nova pre 1 satjoš 19 povezanih
Reporteri bez granica: Srbija pala na 104. mesto na Svetskom indeksu slobode medija
Insajder pre 7 satijoš 20 povezanih
Putevi Srbije: Oprez u vožnji zbog pojačanog intenziteta saobraćaja
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 31 povezana
Evroliga na Nova.rs: Fener, Olimpijakos i PAO za veliki korak ka fajnal foru
Nova pre 4 minutajoš 30 povezanih