Povezane vesti
(Video) "Prišao je i liznuo me" Maja Berović doživela šok scenu, pa otkrila ovo o bivšim devojkama supruga: "Neka dođu"
Blic pre 23 dana
Pesma ju je podsetila na stil 2000-ih i svoju ranu muzičku karijeru, posebno na pesme 'Dečko za provod' i 'Opasne vode'. Nedavno se vratila iz Australije gde je uživala, nije imala strah od paukova i otkrila je da je leto za nju radno zbog pripreme novog… »
"Prišao je i liznuo me" Maja Berović o neprijatnoj situaciji, pa spomenula bivše partnerke njenog muža: Neka dođu...
Kurir pre 23 dana
Maja Berović je nedavno objavila spot za pesmu “Omiljena bivša”, a sa reakcijama publike je zadovoljna. Ona se prisetila šok situacije koju je doživela, pa progovorila i o bivšim devojkama supruga. - Ono što sam videla je fantastično, tako da šta da ti… »
"Prišao je i liznuo me" Maja se prisetila situacija sa scene, pomenula i bivše devojke supruga: "Neka dođu"
Telegraf pre 23 dana
Maja Berović je nedavno objavila spot za pesmu “Omiljena bivša”, a sa reakcijama publike je zadovoljna. Maja često otkrije neki detalj iz privatnog života a sada se prisetila nekih šok situacija koje je doživela pa je progovorila o bivšim devojkama… »
Vesti dana »
Tanjga nezadovoljan zbog odnosa prema igračima Vojvodine: „To je dokaz da nas ne cene i to treba da nam bude podstrek da napredujemo u svakom pogledu“
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Putin: "Napad ukrajinskih snaga na školu u Lugansku je teroristički napad"
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane
Velika crveno-bela žurka u centru Beograda! Hiljade navijača Zvezde slavi titulu - ori se pesma, pršte baklje, puca vatromet na sve strane (video)
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana
Crvena zvezda proslavila titulu šampiona Srbije: Četvorica podigla pehar (FOTO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana