Povezane vesti
"Nimalo me ne štede, Nisam očekivao ovako" Takmičar iz Zvezde Granda progovorio o produkciji: Traže detalje...
Kurir pre 28 dana
Takmičar Miloš Petković progovorio je o svom učešću u takmičenju Zvezda Granda. Njegov nastup privukao je pažnju i žirija i publike, a Miloš je otvoreno govorio o svojim utiscima, iskustvu rada sa produkcijom, ali i o tome što je upravo njih izabrao za… »
"Nisam očekivao da će biti ovako, nimalo me ne štede!" Takmičar "Zvezda Granda" otkrio istinu o Grand produkciji
Blic pre 28 dana
Naglasio je da mu je važno da peva na svoj način i da nije sramota pogrešiti na svom prvom takmičenju. Petković smatra da su mentori podrška i da je njihov zadatak da takmičare usmere na pravi put. Takmičar muzičkog šou programa "Zvezde Granda", Miloš… »
Pevač iz Zvezda Granda razotkrio istinu o produkciji: “U ovo sam ušao kao neko… uopšte me ne štede”
Telegraf pre 28 dana
Takmičar muzičkog šou programa " Zvezde Granda", Miloš Petković, privukao je veliku pažnju žirija i publike. On je dlake na jeziku progovori o svom iskustvu, izazovima na sceni i odnosu sa produkcijom. - Ja sam u muziku ušao kao neko ko voli i oseća… »
Vesti dana »
Novi kvar na "Rzavu", sistem gubi 70 litara vode u sekundi, ponovo procurela sanirana cev
B92 pre 1 satjoš 54 povezane
DS: „Skaj prepiske i odluka u Podgorici potvrđuju podelu Srbija ili mafija“
Serbian News Media pre 9 minutajoš 14 povezanih
Paklena vrućina stvara neviđene probleme Novaku: Jedna stvar ipak može da raduje pred drugi meč Đokovića na Rolan Garosu!
Kurir pre 18 minutajoš 24 povezane