Повезане вести

"Договорили смо се да ћу се, као премијер, вратити у Брисел" Мађар: Крајем маја споразум о испоруци средстава ЕУ Мађарској…

"Договорили смо се да ћу се, као премијер, вратити у Брисел" Мађар: Крајем маја споразум о испоруци средстава ЕУ Мађарској…

Блиц пре 1 дан
Истакао је да ЕУ не намеће никакве услове који би били супротни националним интересима Мађарске Након састанка, фон дер Лајен је рекла да су средства претходно била замрзнута "због корупције и забринутости у вези са владавином… »
Мађар: Крајем маја споразум о одмрзавању око 17 милијарди евра Мађарској из ЕУ фондова

Мађар: Крајем маја споразум о одмрзавању око 17 милијарди евра Мађарској из ЕУ фондова

Еуроневс пре 1 дан
Будући мађарски премијер Петер Мађар потписаће крајем маја са председницом Европске комисије Урсулом фон дер Лајен споразум према којем ће се одмрзнути средства Европске уније за Мађарску у вредности од око 17 милијарди евра… »
Мађар: Крајем маја споразум о испоруци средстава ЕУ Мађарској

Мађар: Крајем маја споразум о испоруци средстава ЕУ Мађарској

Инсајдер пре 1 дан
Будући мађарски премијер Петер Мађар потписаће крајем маја са председницом Европске комисије Урсулом фон дер Лајен споразум према којем ће се одмрзнути средства Европске уније за Мађарску у вредности од око 17 милијарди евра… »
Петер Мађар: "На путу сам ка Бриселу, знамо шта нам је задатак - да одмрзнемо средства ЕУ"

Петер Мађар: "На путу сам ка Бриселу, знамо шта нам је задатак - да одмрзнемо средства ЕУ"

Блиц пре 1 дан
Циљ разговора је одмрзавање замрзнутих средстава ЕУ која припадају Мађарској Мађарска има право на део од 17 милијарди евра, укључујући 11 милијарди из фонда за опоравак после пандемије Председник мађарске странке Тиса која је… »
Мађар: Кренуо сам... ФОТО

Мађар: Кренуо сам... ФОТО

Б92 пре 1 дан
Председник мађарске странке Тиса, победнице на парламентарним изборима у Мађарској, будући премијер Петер Мађар, објавио је данас да путује у Брисел, на састанке с високим званичницима Европске уније. "На путу за Брисел… »
Мађар: На путу сам ка Бриселу, знамо шта нам је задатак - да одмрзнемо средства ЕУ

Мађар: На путу сам ка Бриселу, знамо шта нам је задатак - да одмрзнемо средства ЕУ

РТВ пре 1 дан
БУДИМПЕШТА - Председник мађарске странке Тиса која је победила на априлским парламентарним изборима у Мађарској, будући премијер Петер Мађар, објавио је данас да је кренуо на пут у Брисел, где ће се састати са високим… »

Еуроневс пре 1 дан
Председник мађарске странке Тиса која је победила на априлским парламентарним изборима у Мађарској, будући премијер Петер Мађар, објавио је данас да је кренуо на пут у Брисел, где ће се састати са високим званичницима Европске… »
Мађар данас са Урсулом фон дер Лајен: Да ли ће Брисел одмрзнути милијарде евра за Мађарску?

Мађар данас са Урсулом фон дер Лајен: Да ли ће Брисел одмрзнути милијарде евра за Мађарску?

Нова пре 1 дан
Новоизабрани мађарски премијер Петер Мађар долази у Брисел како би са председницом Европске комисије Урсулом фон дер Лајен разговарао о начину да Мађарска коначно одблокира милијарде евра замрзнутих европских фондова. Мађар би… »

Вести дана »