Povezane vesti

Rade Lacković o koleginicama i ponudama za intimne odnose: Nudile su mi trojku, bilo je svega...

Rade Lacković o koleginicama i ponudama za intimne odnose: Nudile su mi trojku, bilo je svega...

Kurir pre 22 sata
Rade Lacković nedavno je otvorio dušu i po prvi put govorio o privatnom životu, porodici i odrastanju. Nakon te priče, voditelj se preusmerio na pitanja o karijeri, a s obzirom da je Rade pevač koji je imao mnogo turneja u jeku karijere, usledilo je… »
"Koleginice mi nudile da imamo trojku": Šok ispovest pevača, njegov odgovor ih zbunio

"Koleginice mi nudile da imamo trojku": Šok ispovest pevača, njegov odgovor ih zbunio

Mondo pre 22 sata
Rade Lacković nedavno je otvorio dušu i prvi put govorio o privatnom životu, porodici i odrastanju. Nakon te priče, voditelj se preusmerio na pitanja o karijeri, a s obzirom da je Rade pevač koji je imao mnogo turneja u jeku karijere, usledilo je pitanje… »
"Dve pevačice su mi nudile trojku" Pevač Rade Lacković šokirao o koleginicama: "Ja sam oženjen, porodica je svetinja"

"Dve pevačice su mi nudile trojku" Pevač Rade Lacković šokirao o koleginicama: "Ja sam oženjen, porodica je svetinja"

Blic pre 23 sata
Priznao je da su mu koleginice čak nudile 'trojku', ali je to odmah odbio. Naglasio je da mu je porodica svetinja i da zato nije želeo da prihvati takve ponude. Rade Lacković, pevač koji je na domaćoj estradnoj sceni prisutan više od dve decenije… »
Pevaču dve koleginice sa estrade nudile "trojku": Rade izneo šok detalje, evo šta je otkrio: "Bežao sam ko..."

Pevaču dve koleginice sa estrade nudile "trojku": Rade izneo šok detalje, evo šta je otkrio: "Bežao sam ko..."

Telegraf pre 24 sata
Rade Lacković na estradi je prisutan više od dve decenije. On je nedavno bio gost u emisiji "Pretres" gde je otvorio dušu i govorio kako o svom poslu tako i o privatnom životu. Pevač je izneo noštvo nepoznatih detalja iz svog života, a jednim je posebno… »

Vesti dana »