Povezane vesti
Rade Lacković o koleginicama i ponudama za intimne odnose: Nudile su mi trojku, bilo je svega...
Kurir pre 27 dana
Rade Lacković nedavno je otvorio dušu i po prvi put govorio o privatnom životu, porodici i odrastanju. Nakon te priče, voditelj se preusmerio na pitanja o karijeri, a s obzirom da je Rade pevač koji je imao mnogo turneja u jeku karijere, usledilo je… »
"Koleginice mi nudile da imamo trojku": Šok ispovest pevača, njegov odgovor ih zbunio
Mondo pre 27 dana
Rade Lacković nedavno je otvorio dušu i prvi put govorio o privatnom životu, porodici i odrastanju. Nakon te priče, voditelj se preusmerio na pitanja o karijeri, a s obzirom da je Rade pevač koji je imao mnogo turneja u jeku karijere, usledilo je pitanje… »
"Dve pevačice su mi nudile trojku" Pevač Rade Lacković šokirao o koleginicama: "Ja sam oženjen, porodica je svetinja"
Blic pre 27 dana
Priznao je da su mu koleginice čak nudile 'trojku', ali je to odmah odbio. Naglasio je da mu je porodica svetinja i da zato nije želeo da prihvati takve ponude. Rade Lacković, pevač koji je na domaćoj estradnoj sceni prisutan više od dve decenije… »
Pevaču dve koleginice sa estrade nudile "trojku": Rade izneo šok detalje, evo šta je otkrio: "Bežao sam ko..."
Telegraf pre 27 dana
Rade Lacković na estradi je prisutan više od dve decenije. On je nedavno bio gost u emisiji "Pretres" gde je otvorio dušu i govorio kako o svom poslu tako i o privatnom životu. Pevač je izneo noštvo nepoznatih detalja iz svog života, a jednim je posebno… »
Vesti dana »
Kriza na Bliskom istoku SAD pokrenule "napade samoodbrane" na južni Iran
Euronews pre 24 satajoš 34 povezane
Kreće pakao! Srbija se već „crveni“ od vrućine! Sutra se pržimo kao usred jula, RHMZ upozorava na opasan UV indeks
Dnevnik pre 24 satajoš 28 povezanih
Preminuo srpski demokratski lider i bivši disident Dragoljub Mićunović
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 53 povezane
Cene nafte nakon eskalacija u sukobu SAD i Irana najpre porasle, a potom pale
Politika pre 2 satajoš 25 povezanih