Povezane vesti

Petar Strugar iz centra Beograda otišao da živi u kontejneru: Glumac se preselio na Avalu, a ovo je razlog zašto je otišao sa…

Petar Strugar iz centra Beograda otišao da živi u kontejneru: Glumac se preselio na Avalu, a ovo je razlog zašto je otišao sa…

Kurir pre 22 sata
Petar Strugar se prošle godine iz centra Beograda preselio u montažni kontejner na Avali. Glumac se umorio od svakodnevne gužve po prestonici, pa je posle više od decenije i po poželeo da se osami daleko od gradske vreve, a da opet bude blizu Beograda, i… »
Petar Strugar živi u kontejneru na Avali: Gaji svinje i kokoške, a zbog majstora rešio sam da zida kuću

Petar Strugar živi u kontejneru na Avali: Gaji svinje i kokoške, a zbog majstora rešio sam da zida kuću

Mondo pre 21 sat
Glumac Petar Strugar odlučio je da napravi drastičan zaokret u svom životu i pobegne iz komfora u centru prestonice. Nakon više od jedne decenije provedene u beogradskoj gužvi, glumac je gradsku vrevu zamenio mirom prirode i preselio se na Avalu. Petar… »
Petar Strugar živi u kontejneru na Avali: Ima i farmu sa svinjama, kokoškama, guskama: Hoće da sagradi i kuću

Petar Strugar živi u kontejneru na Avali: Ima i farmu sa svinjama, kokoškama, guskama: Hoće da sagradi i kuću

Blic pre 22 sata
Otvorio je konjički klub sa prijateljem, ima 10 konja i planira proširenje kluba na 30 konja. Zbog loših iskustava sa majstorima, Petar planira da sam izgradi kuću za sebe i porodicu na svom imanju. Glumac Petar Strugar odlučio je da napravi drastičan… »

Vesti dana »