Повезане вести
Председик Швајцарске у Скопљу: Западни Балкан је приоритет
НИН пре 1 дан
Председик Швајцарске Ги Пармелен је данас изјавио у Скопљу где је у посети, да његова држава придаје огромну важност миру и стабилности на Западном Балкану и да је тај регион приоритет њене спољне политике. "Срећан сам што… »
Бета пре 1 дан
Председик Швајцарске Ги Пармелен је данас изјавио у Скопљу где је у посети, да његова држава придаје огромну важност миру и стабилности на Западном Балкану и да је тај регион приоритет њене спољне политике. "Срећан сам што… »
Сербиан Невс Медиа пре 1 дан
Председик Швајцарске Ги Пармелен је данас изјавио у Скопљу где је у посети, да његова држава придаје огромну важност миру и стабилности на Западном Балкану и да је тај регион приоритет њене спољне политике. „Срећан сам што… »
Радио сто плус пре 1 дан
“Срећан сам што видим да су земље у овом региону постале сигурније у себе и стабилније”, рекао је Пармелен на заједничкој конференцији за новинаре с председницом Северне Македоније Горданом Сиљановском Давковом. Председник… »
Данас пре 1 дан
Председик Швајцарске Ги Пармелен је данас изјавио у Скопљу где је у посети, да његова држава придаје огромну важност миру и стабилности на Западном Балкану и да је тај регион приоритет њене спољне политике. „Срећан сам што… »
Право у центар пре 1 дан
Вести дана »
Поноћно саопштење Валенсије: ''Јанакопулос превршио сваку меру! Жалићемо се!''
Спортске.нет пре 2 сатајош 1 повезана